Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmincas

0 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szimpatikus első lépéssel kezdte el megoldani a blogokon és közösségi oldalakon nem-teljesen-legálisan megjelenő ügynökségi képek problémáját a Getty.  A probléma a felszínen elég láthatatlan, szerintem a bloggerek kilencven százaléka nem is tud a létezéséről, a…..
Magyaridióta Egyikre sem 2014.02.11 18:56:19
A fanyalgó és elégedetlenkedő magyar honpolgárok régóta sérelmezik, hogy a hazai választási jogban nem létezik az "Egyikre sem" opció, amelyet azok a választópolgárok ikszelhetnének be, akik a felkínált politikai alakulatok illetve politikusok egyikére sem kívánnak…..
Tényleg öregszem, vagy mi a fene van?! Oké, hogy nem kellemes átmenni a felgyűrt aszfalton, de a legutolsó időkben mindegyikbe belesajdul a derekam – ilyesmiken morfondíroztam. Aztán amikor a motort kellett felhúzni a középállványra, megállapítottam, hogy tényleg itt a vég,…..
Sam Droege a BIML (Bee Inventory and Monitoring Lab) szervezet feje és az ő feladatuk a méhek megfigyelése, valamint azok fajtáinak azonosítása az Egyesült Államokban. Ami azért is nagy feladat, mert Észak-Amerikában több ezer faj él és sokukat apró jellemzőiknek köszönhetően…..
  Gondolta volna, hogy a tartósított élelmiszerek, a klórozott víz, a rovarirtóval kezelt növények, a szennyezett levegő és a különböző kozmetikai, háztartási és vegyipari szerek ennyire megterhelik szervezetét?Ne ijedjen meg, testünk csodálatosan…..
Irak lakossága ezt már biztosan megtanulta. A merényletek civil áldozatainak száma havi, és éves lebontásban: Forrás:Zerohedge Több mint tíz évvel azután, hogy az USA felszabadította az országot a zsarnoki uralom alól. Persze vannak azért jó hírek is: A Royal Dutch…..
Megoszlanak a vélemények, hogy mi számít lopásnak. Vezető politikusok nyilván úgy gondolják, hogy amit ők lopnak, az törvényes, amit más megszerez magának, az nem. Feltehetően nem számít a budapestiek zsebéből kilopott pénznek az a 8 millió, amit a felcsúti Puskás Ferenc…..
Tom Ford legfrissebb - 4 képből álló - fotósorozatán három gyönyörű, plus-size modell gabalyodott össze egy kissé fehérneműben, illetve anélkül is. Az anyag az ex-Vogue főszerkesztő, Carine Roitfeld CR Fashion Book elnevezésű új magazinjában jelent meg. Mondanom sem kell, hogy…..
2013-ban újra van "rendszeres megfigyelés",  "veszélyességi fokozatok" , "kockázati szintek", és újra megbarátkozhatunk az "ellenséges propaganda akció" kifejezésekkel. Nem, a kedves olvasó most nem az Állambiztonsági Levéltár egy poros aktáját láthatja blogunkon…..
Tegnap ugyan azt írtam, hogy az oroszok harcolták ki a Szíria elleni amerikai légicsapás elnapolását, de ebben egyéb tényezők is komoly szerepet játszottak. A közvélemény, az internet, és Irak bosszantó öröksége. A közösségi felületek, az alternatív média növekvő…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
harmincas 2013.08.27 11:46:32
@dr. mesterseges szinezek: A népzene a harmadik ág szerintem. De elég nyilvánvaló, hogy a kommentemben nem terveztem lexikonszerű teljességgel feltérképezni a zenei ágakat, csak a fentebb felvetett kérdésre válaszoltam.
Megdöbbentő, de ha karakánul tárgyilagosak szeretnénk lenni, fenyegető kijelentést tett Magyarország felé a román államfő hétfőn. „Románia nagyon gyorsan lépni fog, más országokkal együtt, mert Magyarország az instabilitás tűzfészkévé vált a kisebbségi kérdésben (...)…..
harmincas 2013.08.13 22:52:54
@Kovkazm: Persze, Szlovákia rossz példa, mert egészen más a történelme. De én a kormányunk és holdudvara tenyérbemászó, hatalmaskodó attitűjéről beszéltem. Ami mind külföldön, mind belföldön nyilvánvaló.
harmincas 2013.08.14 06:52:02
@Kovkazm:
1. Nem. Orbán nem külső támadásra álszent, agresszív és gátlástalan populista, hanem magától. Nincs külső támadás, csak üldözési mánia van.
2. Mi köze a román-magyar politikai csörtének az IMF-hez? Kicsit monomániás vagy, nem? Egyébként szerintem jobban járnánk, ha megfogadnánk az IMF ésszerű javaslatait, mint az unortodoxia eszementségével.
Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke újabb rejtvénnyel lepte meg a piaci szereplőket. Mit is jelentenek pontosan a jegybankár szavai? A megfejtés a lap alján.   Közel egy éve kulminálódott az eurózóna adósságválsága odáig, hogy az ECB elnöke kijelentse, a…..
A mai napon találkoztam a legnagyobb közösségi oldalon egy hirdetéssel. Azzal, ami a képen látható. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), Bokros Lajos pártja a jobboldal igazi pártjaként hirdeti magát, és azt, hogy Orbán bukni fog. Az nem derül ki, hogy vajon a bajszos bácsi…..
A napokban folytatták le az Európai Parlamentben a Tovarisi Tavares-jelentés vitáját. A baloldal őrjöngve ünnepel, a jobboldal bekeményít, hazaárulózik. Vajon a Magyarországot elmarasztaló és lejárató Tavares-jelentésnek örülni kell, ahogyan azt az MSZP és a MOMA (hogy mi?!,…..
Legalábbis így látja a Fidesz mindenkori „kisembereinek” egyike, a szekszárdi trafikmutyit kiborító önkormányzati képviselő, Hadházy Ákos. Akiről az ország 98%-a eddig nem hallott –és ha a vállalhatatlan korrupciós ügyek támogatásában a kormánypárt nem megy el a falig,…..
  Mitől működik a lakáspiac, és miért nem működik jelenleg Magyarországon? Néhány egyszerű és evidens ok, amitől kevesebbet ér a lakásod, mint szeretnéd. Évek óta (a válság kirobbanásától lassan már 5 év is eltelt) csak pislogunk és kesergünk azon, hogy újabb és…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
A különböző, sok esetben minden valóságalapot nélkülöző hazánk elleni kirohanásokhoz már hozzászoktunk. Szinte minden napra jut valami. Rengeteget olvashatunk például a „fasiszta” Orbánról, és szinte már menetrendszerűen jelennek meg a romákat bántalmazó, gonosz…..