Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAAB

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
SAAB 2012.05.13 10:17:25
@geegee: ott a pont, ez a sok idióta nem veszi figyelembe hogy egy kocsi, mit tud, simán összehasonlítanak egy 200 LE feletti kocsit egy 50 LE-s kisautóval, nyilván többet eszik a nagyobb de jobban is megy.
Ja és még valami: csak úgy megkérdezném egy esetleges balesetkor miben ülnétek szívesebben, egy nagy fogyasztású nagy dögben, vagy valami 5 literes 900 kg-o vacakban? Na ugye.
SAAB 2012.05.13 15:11:06
@Pierr Kardán: Hát akkor te csak bízz a gyűrődőzónákban. Én inkább a fizikának hiszek. Ha 1600 kg találkozik 900 kg-val akkor én a nagyobbikban szeretnék inkább ülni.
SAAB 2012.05.13 15:15:51
Az autóipar egy gigantikus piac, melyben fénysebességgel terjednek a jó és rossz hírek (utóbbiak még gyorsabban). Bárhol bármi apróság történik, ami akár csak nyomokban is utalhat a későbbi változásokra, azt azonnal szájukra veszik az elemzők és a stratégák. Semmi nem marad…..
Nyakunkon a biztosítóváltás, és bár nem hiszek a csodákban, annyian mondták, hogy nagyok lehetnek a különbségek, hogy vettem egy mély levegőt, és elkezdtem kitöltögetni a PBA kalkulátorát. A Tehén elég régi (1997), bár biztosítási szempontból elég erős (131 kW). Budapesti…..
SAAB 2011.11.11 20:18:39
@corpus alienum: Nekem is Uniqa és + 139 Ft (17 514 Ft) a 2012. év. Nem tudom hogy jött ez ki nekik. :)
Ha ugyanott újrakötném akkor -2500 Ft. -3000 Ft lenne a legolcsóbb biztosítás egy másik társaságnál.
De ehhez bemmeni, lemondani, ujrakötni, bankban is új megbízás, stb. Rámegy egy nap, macerás, nem ér annyit az egész...
TComment Drink & disztroj 2011.11.08 06:15:00
Az évszázad biznisze: csinálunk egy autót, ami 250-nél leszabályoz, de némi pénzért a korlátozást kiszedjük. Hadd szóljon, ami a csövön kifér! ..
Belsőség Négy hulla a csónakban 2011.10.22 18:00:00
Kedves olvasóink! Uj Péter kalandjai az új Subaru Outbackkel. Fogadják szeretettel, egyenesen a Tumblr-ről. UP aktív horgász, ez pedig egy horgásztúra előzménye. Winkler Róbert Uj Péter bemutat egy Frank Drebin-parkolást Az indulás előtti napon derült ki, hogy Andor Navarrája…..
SAAB 2011.10.22 19:08:39
Bár Saab-mániás vagyok, sosem tudott tetszeni ez a verzió.Miért kell valamit így elrondítani "modellfrissítés" címén?Ha már egyszer telibe pirosítják a lámpát, miért nem tudják az eredeti formával megtenni?A kombin meg egyenesen úgy néz ki, mintha lemezollóval…..
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
A mostani húszas éveikben járóknak az egész Matchbox-fétis egy felfújt ökörség. Akik a harmincas éveiket tapossák, azoknak a Medzsó viszont még feltehetőleg az életük központi része volt. A mai negyvenesek egyenesen áhítattal beszélnek róla, mert az ő gyerekkorukban évente…..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
SAAB 2010.12.16 13:33:29
@sikeres-e: Az szerintem nem jó hozzáálás, hogy ha valaki hülye akkor te is legyél hülye!
Itt senkit nem gázoltak halálra, sőt a videó is csak ott kezdődik hogy a rendőr ver valakit. Szerintem ez helytelen, és jónéhány autó amiatt a hülye rendőr miatt lett összetörve.
Amúgy ha mindenáron feltételezéseket akarsz, mivan ha te nem iszol csak elnézel valamit és nekikoccansz az előtted állónak, az kiszáll és beveri a szádat, meg még pár közelben álló autós is ezt teszi, meg esetleg a rendőr is bekapcsolódik aki a sarkon áll. Te mit szólnál hozzá?
Én az egész bandát felelősségre vonnam a felvétel alapján.