Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dinsztelt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
dinsztelt 2009.08.05 18:00:02
@Pollo: Nézd végig az áldozatokat az ún. roma sorozatgyilkosságnál! Nem tipikusan azok az arcok, akiket a kurucon, és a hasonló portálokon "cigánybűnözés" cím alatt láthatsz.
A rasszista valóban válogatás nélkül gyűlöl, de nem olyanokat vesz elsőre célpontba, akik erkölcsileg nem támadhatóak a napnál is világosabban. Szinte mindenki ismer olyan romákat, akikért még a legelvakultabb romavédők sem igazán tudnának kiállni társadalomellenes viselkedésük miatt. Ezeket vennék célba, mert véleményem szerint a legvadabb rasszista is önigazolásra vár a környezetéből, és gyerekek, nők ellen elkövetett gyilkosságok után senki nem veregetné hátba még a legalpáribb csoportban sem. Később, miután az elsődleges célpontok tömegén túl van, valóban jöhet számára bárki, de nem ilyenekkel kezdi. Ilyen áldozatokat az keres, aki a cigányságot fel akarja lázítani.
Valami zavar támadhatott az erőben, hogy a Népszabadság, a polkorrekt újságírás egyik hazai fellegvára lehozta a "Kiskunlacháza: egy nem hihető gyilkosság" című cikket. Nem is annyira a téma, hanem a tartalom érdekes, főleg ez a rész: "A csaknem tízezer lelkes…..
dinsztelt 2009.07.05 07:36:54
@Marcellusca: Vona EU parlamenti képviselő, így őt is megilleti a mentelmi jog, ami egyébként erősebb is, mint az ogy képviselő mentelmi joga, ugyanis önként erről nem mondhat le, csak az EP jóváhagyásával. (Az önkéntes lemondás egyébként az EU-ban csak nálunk létezik)
                  Tegnap este lejött egy olyan cikk az Indexen, amitől még a a legvisszafogottabb embernek is fröcsögő nyállal kommunistázni támad kedve. Megint az ügynökügy került elő, az 1956-os intézetnek sikerült azonosítania a Nagy…..