Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcsg74

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fehérvár–Jesenice 3-1 2012.01.15 19:45 F.Kapus..
tcsg74 2012.01.16 13:51:33
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Nyilván ők sem fiatalodnak...
Ezt inkább arra írtam, hogy tényleg nem mindig a hátvédeket és a kapust kell elővenni minden kapott gólnál. Érdekes egy helyzet, hogy hátvédeknél elvárjuk a lövőerőt és a gólképességet, a csatároknál meg nem ilyen mértékben elvárt a védekezés.
tcsg74 2012.01.16 13:32:36
@csiszi: Nem feltétlen tulajdonítok túl nagy jelentőséget a statisztikáknak, kiváltképp azért, mert tudjuk, hogy milyen szinten sikerül alapadatokkal megtölteni, de az is alátámasztja az általad érzékelteket. Ladányi zseniális passzokat oszt, de a -6-os +/- mutató mindenféle statisztikai hiba mellett is nehezen magyarázható. Messze a legrosszabb az egész csapatban. A másik, ami borzasztóan mutat a statisztikájában, az a gólok és kapura lövések aránya. 106 lövés 7 gól.
Ki lesz otthon a Megyeri úton?  2011.05.03. 11:32 F. Kapus..
tcsg74 2011.05.05 22:30:01
@gabute: Ha jól emlékszem sem tavaly, sem tavaly előtt nem volt jég augusztusban Újpesten. Nyilván mindenki más hibájából. Tudom, hogy egyébként idén pont lett volna... Tavaly és tavaly előtt májusban is mindenki úgy tudta, hogy lesz...
tcsg74 2011.05.06 08:33:48
@Roham Billy: Lehet, hogy szerencsétlen volt a megfogalmazás, de igen én úgy tudom, hogy idén is csak szeptembertől lett volna jég Újpesten.
@1885*: Nem kell feltétlenül azt gondolni, hogy szerintem F.Kapus szándékosan hazudik. Simán lehet egy félreértés vagy nem megfelelő megfogalmazás is minden rossz szándék nélkül. Azt azért ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy nálunk mindenki akkora arrogáns köcsög, hogy úgy hisszük, hogy egy ilyen kijelentésre majd jön hozzánk a sok újpesti (fradis, stb) srác.
Ettől elvonatkoztatva nekem meggyőződésem, hogy néhány embernek érdeke, hogy mi itt egymással foglalkozzunk és lehetőleg minél több legyen az ellenség. És NEM, nem F.Kapusra gondolok itt!!!!
tcsg74 2011.05.06 08:40:41
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Majd egyszer megszólítalak, ha már úgyis együtt ütöttük a korongot kedd esténként (amíg fél kilenctől volt edzés), hogy beszélgethessünk is, mert ez itt csak egy nyilakozatháború.
Bodicsek Igazi jég hátán 2010.02.01 08:30:00
Egy hete rendezték a minnesotai Nokomis tó jegén 25 pályán, 1600 játékossal a az amerikai pond hockey bajnokságot. Az esemény szerepel a Sports Illustrated "Amit látnod kell, mielőtt meghalsz" százas listáján.   A brandkommunikációtól megfáradt minnapolisi…..
Bodicsek Irány Stockholm! 2009.09.30 08:00:00
Idén is Európában indítja négy NHL csapat a bajnokságot. A Blackhawks és a Panthers Helsinkiben mérkőzik. A St. Louis Blues a Detroittal játszik két meccset Stockholmban. Ez utóbbira mi is kimegyünk. Lakóautóval kicsit messze lenne, öregesen, repülővel megyünk. Jön két…..
Bodicsek Hokis apukák 2009.09.12 23:18:00
Közelebbről nem ismerem a hokis apukák világát. Önfeláldozó embernek képzelem őket, akik óriás táskával hurcolják a gyereket edzésre. Aztán ottragadnak, járnak a hétvégi bajnokikra. Bekapja őket a gép. Legalább akkora hévvel vitáznak, mint amekkorával a gyerekek hajtanak a…..
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
tcsg74 2009.06.12 11:04:45
Rövid szeretnék lenni. Leszögezem, hogy nem ismerem Kercsó urat, sem a módszereit csak másod/harmad/sokad kézből, ezért csak teljesen általánosságokban szeretnék véleményt nyilvánítani:
Sokáig hittem az atyai pofonban. Így nőttem fel, gondoltam, hogy ez a helyes, hiszen ember lett belőlem is. Aztán a gyermekeim megtanították nekem, hogy a pofon soha nem lehet indokolt egy meghitt kapcsolatban. Amikor egy felnőtt megüt egy gyereket a tehetetlenségét ismeri be és az érvei fogytán a győzelmét a fizikai fölényével juttatja kifejezésre. Azok, akik úgy gondolják, hogy ez jogos, meddig érzik annak? Ha középiskolában megütik a gyerekét az még jogos? Ha főiskolán megüti a tanár az jogos? Miért nem jogos az, ha pályakezdőként a főnökünk, aki nem tudja megértetni velünk az adott feladat fontosságát kioszt nekünk egy-két taslit? Csak azért mert vissza tudjuk adni? Ha a főnökünk a gazdasági vagy pozícióbeli hatalmát veti latba azért, hogy bennünket jobb belátásra bírjon és ettől a cégnek jobban megy, miért vagyunk felháborodva?
Szóval szerintem a gyerek ugyanolyan ember, mint a felnőtt csak kisebb méretű! A tiszteletet nem pofonokkal és megalázó üvöltözésekkel lehet elérni! Az erőfölénnyel való visszaélés a gyenge ember és a gyenge vezető ismérve!
Persze amikor egyenrangú felek bunyóznak az más. Az küzdelem és nem nevelésnek álcázott megalázás.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.