Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keats

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog "Kattincsá!" 2009.06.12 17:08:45
A kattintás az aktuális csodafegyver a kampányokban. Kattintás alapon veszünk mindent, amit csak lehet: szöveges hirdetést, keresőhirdetést, bannert, lassan már a tévében is ezt akarjuk viszontlátni.Ezért persze mindent kénytelenek beárazni a portálok kattintás alapján is, és…..
Keats 2009.06.13 21:18:59
@cadmagician: szerintem akadnak, akik járatlanság vagy félénkség miatt listaáron vásárolnak. Rajtuk van az extraprofit.
Keats 2009.06.13 21:20:55
@Barazsy Ákos: az már a honlap tulajdonosán múlik, hogy a kattintásokból, látogatásokból hogyan csinál bevételt.
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
Stuttgartban is megerősítették, amit már korábban is sejteni lehetett: a Porsche a katari kormányzattal tárgyal egy nagyobb részvénycsomag eladásáról Vélemények az azonos című hírünkről...
A CNN-en olvasom, hogy a - jobbára ismeretlen - Global Language Monitor szerint a "Web 2.0" az egymilliomodik angol kifejezés. Bár a szervezet azt állítja, hogy naponta monitorozza a webet új angol kifejezések után kutatva, ezzel együtt elég furcsa, hogy egy olyan kifejezésre…..
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
Keats 2009.06.12 10:47:31
@pancho_sanza: elég rosszul rakná össze a csapatot Pellegrini, ha Kakával és C. Ronaldóval a csapatban bárkinek is egyedül kellene verekednie elől a csatársorban.
Azonnal nyilvánosságra hozzák az MTV székházszerződését. A Magyar Televízió kuratóriumának döntése szerint nyilvánosságra kel hozni a köztévé új székházának szerződését. De azt azért megvizsgálják, hogy mely passzusok nyilvánosságra hozatala sértheti az…..