Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smiky278

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a bérházakban lévő lakások többségében, a mi, felújításra váró otthonunkban is konvektorok biztosítják a meleget. És mint a felújítók többsége, én sem ragaszkodom ezekhez, szeretnék korszerűbb, komfortosabb, jobb hatásfokú rendszert. Azt gondoltam, hogy könnyű lesz a választás, de tévedtem...
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
  Terveztem egy tyúkólat és kíváncsi vagyok a szakértő véleményekre.   10-12 darab tyúk lenne max. egy időben a portán. A kisebb helységbe kotlós lenne ültetve, amikor nem ül a kotlós, akkor a kacsák (3-4darab) helye lenne. A kifutójuk ~20-22m2 lesz.   Méretek: Nagy helység: ~2,1m2 Kis…..
Ha minden igaz, ezek érintetlen, eredeti fényképek. Szerintetek tényleg lehetséges ilyen szépet fényképezni utómunkák nélkül? ..
Smiky278 2015.02.07 11:23:54
HDR
  A lakáshirdetések, és elsősorban a hozzájuk kötődő fotók minőségével mostanában elég sokat foglalkozik a hazai sajtó és szaksajtó egyaránt. Néha csak ámulunk a lenyűgöző belsőépítészeti kialakításokon, máskor a valóban igényes luxus varázsa ragad minket…..
Smiky278 2014.01.10 22:44:04
Nagyszerű hírünk van scifi-rajingóknak: a TNT kivárt pár epizódot az új Falling Skies-évadból, majd a nézettséget látva bólintott, és bekérte az inváziós-partizánharcosos sorozat negyedik évadát is. A DreamWorks gyártásában készülő sorozat 18-49-ben és 25-54-ben a…..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..