Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bréma

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézegetem folyamatosan, hogy mennyire vagyunk lemaradva a világ fejlettebbik felétől. Reklámköltésben, arányokban, módszerekben - jól láthatóan évekkel vagyuk elmaradva az USA-tól, Angliától... nem beszélve a távolabbi keletről.De vajon ez mennyire nagy baj? Egyrészt az, hiszen…..
Nem késlekedtek sokat a végleges szerződés aláírásával, miután az utolsó fellebbezéseket is elutasította a bíróság. Vélemények az azonos című hírünkről...
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
Bréma 2009.06.13 20:50:37
Mint bizonyára már értesültetek róla, elindult a Szörcs.hu magyar kereső privát bétában. A Szörcs.hu egy kereső, ami kicsit dinamikusabban próbál változni aszerint, hogy mik a magyar felhasználók igényei. A cuccot jó barátaink, Zerkingék fejlesztik, úgyhogy tegnap leültünk a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.12 09:30:00
A tegnap nálunk is jelentett Letterman-Palin botrány tovább dagad, már John McCain egykori republikénus elnökjelölt is úgy éreztem neki is meg kell szólalnia az ügyben, és finoman elküldte Dave-et a picsába. Palin mindeközben nemet mondott Letterman meghívásának, mondván, ő…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
w No pasaran 2009.06.09 17:50:00
EP-választás, III. rész - MSZP Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először a 100 emberből a Szonda szerint csak 18 mondta, hogy ránk fog szavazni. Tavaly nyáron, gyerekek! Egy évvel később nyertünk. Gyurcsány Ferenc, Ősz 27,1 Ez eddig reménytelien hangzik, a 18 százaléka majdnem…..
Az egyik csapatnak mindenképp sikerül majd megmenteni tragikus szezonját, míg a vesztes fél arctalan nímandként koslathat haza Berlinből. A Werder számára mentség lehet a remek UEFA szereplés, de önmagában a döntő még nem jelent európai kupahelyet, a bajnokságot ne is bolygassuk,…..
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..