Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trics

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
Trics 2009.06.12 08:51:20
Szia!
Nem kéne ítélkezni, azt sem tudjuk, hogy mi van a hátérben! A leveledből látszik, hogy már nagyon fáj neked az egész, már most bánod, amit még lehet, hogy meg sem tettél. De elképzelhető, vannak lehetőségeid, amiről esetleg nem is tudsz. Vannak olyan civil (ingyenes) szerveteket, akik megpróbálják megoldani ezeket a problémákat, keresd meg őket. Nem erőszakosak, nem ítélnek el, hanem tényleg segíteni akarnak. Pl.
www.egyuttazeletert.hu Egy telefonnal nincs veszíteni valód, egy abortusszal lehet, hogy van, amint írtad is. Szerintem próbáld meg, időd úgyis van még egy csomó, a döntésednek pedig teljesen megalapozottnak és tisztának kell lenni ahhoz, hogy ne bánd meg utólag, amikor már nem tudod visszafordítani az időt. Ne félj, nem vagy egyedül!
Trics 2009.06.15 12:14:59
@ready_real: a te gyermeked viszont nem tud nyilatkozni, mert még azt a lehetőséget sem kapta meg. És ha összehasonlítgatjuk az örökbeadást az abortusszal, akkor legalább megadjuk a gyereknek a lehetőséget, hogy legyen valaki. És valahogy, de mégis gondoskodunk róla, hogy jó körüllmények között éljen. Hogy mit fog gondolni 20 év múlva? Megmondom: Legalább élni hagyott az anyám. Mert őszintén, manapság annak nem lesz gyereke, aki nem akar. Mi már szerencsére elég okosak vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, nem a gólya hozza...