Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showsawraw

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt meséltem már, hogy megkaptam a céges autót? Egy skoda octavia, fasza fehér, meg egy benzinkártya hozzá, havi kétezer kilométerig. Este hazavittem a Medencéshez. Forgattam a kulcsát az ujjamon, a másik kezemben meg a kártyát. Megkérdeztem tőle, hogy bébi meghívhatlak egy egész…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
Tegnap este váratlanul felugrottam a Pultos csajhoz egy jóéjt szexre. Végül csak egy kis cumi lett belőle, de ott maradtam vagy háromig. Rendeltünk pizzát, meg filmeztünk. Mindegy, a lényeg, hogy azt mondta, mostanában rosszabb az ízem...
showsawraw 2009.10.14 12:49:13
@Styxx: De durva, nemrég olvasom a blogot, egy két hozzászólásból levágtam hogy meleg:)
Nem dugtam meg senkit a hétvégén. A Pultos csajjal nem találkoztam, mást meg ugye mostanában nem. Szombaton már nagyon nem bírtam, és azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon a kurvázás megcsalásnak számítana-e. Aztán arra jutottam, hogy ha az nem, akkor az egyéjszakások sem…..