Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ability

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az öt mérkőzés felemásra sikeredett. Bár a Liga kupából úgy estünk ki, hogy méltó ellenfele voltunk a Reading gárdájának, a Swansea elleni vereség sokkal fájóbb, mivel egyértelműen jobbak voltunk. Luque és Graham nagyon formán kívül játszott, viszont Adam és Brandy…..
My FM 2011 5-7. forduló 2011.09.08 11:39:00
A kezdeti lendület elillanni látszik. Az utóbbi 3 mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt elterveztem. Az Ipswich Town otthonában elért döntetlen viszonylag jónak számít, pláne, ha azt veszem figyelembe, hogy nagyjából egyforma képességű csapatról van szó.A Barnsley elleni…..
Újabb 4 mérkőzésen vagyunk túl, ráadásul hibátlanul! A csapat morálja az egekben! Pár szót érdemelnek ezek a találkozók:Millwall: Megszenvedtünk a győzelemért, de csak azért, mert nem tudtuk az egyértelmű mezőnyfölényünket gólra váltani. 10 perccel a vége előtt úgy…..
Megkezdődött az idény, rögtön egy erősnek tűnő Leicester City-hez látogattunk, ahol egy Darius Vassell - Yakubu csatárkettős rohamozza a kaput. Szerencsére tartani tudtuk az eddigi gólerős formánkat, így csaknem 70 perc alatt elhúztunk három góllal, melyre csak egy alkalommal…..
Sajnos nem túl fényes előjelekkel kezdődött a munkám a csapatnál. Az előrejelzés szerint a 18. helyen kellene végeznünk, de mivel ennél azért jobbnak látom a csapatot, megcéloztam az élmezőnyt. De sajna se az átigazolási, se a fizetési keret nem verdeste az eget, így nehézkes…..
My FM 2011 A kezdet! 2011.09.04 22:16:00
Szóval belevágok! Amióta az FM belépett az életembe, egy alkalomtól eltekintve, mindig a Manchester City csapatával játszottam. Nem a sok pénz, nem a játékoskeret miatt, pusztán csak mert kedvelem a csapatot. De mikor először próbáltam ki a játékot, a Watford csapatára esett a…..
Subba Ki ez? 2011.01.24 20:41:54
A fotó 2008(!)-as...
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Ability 2010.02.11 12:45:22
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Filmdroid Másnaposok 2009.09.16 15:07:00
Hogy a francba jöttem haza? Ki ne tette volna fel legalább egyszer ezt a kérdést magának egy jobb buli után? Halvány emlékfoszlányok, egyébként mindent a teljes sötétség tölt ki. Ismerős ugye? Hőseinkkel pont ez történt barátjuk legénybúcsúján.. Kicsit felöntöttek a garatra…..
Ahogy jönnek az eredmények mind válogatott, mind pedig klubszinten, úgy lesz egyre élesebb a harca a magyar focisör státuszért. Merthogy nemcsak tévétársaságok küzdenek egymással a meccsekért, hanem a hazai sörmárkák is. A petőfis-népnemzeti vonalon nyomuló Soproni már egy jó…..
  Úgy hiszem, hogy a jó 25-30 évvel ezelőtti kis srácokat két csoportra lehetne osztani. A remélhetőleg kisebbik csapatba azok tartoznak, akik a Barbie babákat rendszeresen fésültek, öltöztették és hamiztatták, a másikba pedig azok, akik addig durcáskodtak, míg ki nem…..
Ability 2009.08.12 09:23:24
Pimasz úr Kés/alatt 2009.06.11 18:00:00
Az utolsó, vagyis 12. állomásához érkeztünk az nyári szezon riportsorozatának. A plasztikai sebészetről szól a történet. A főhősök műtétet vállaló páciensek és műtéteket végző sebészek.A témáról csupán annyi, hogy elsők között szerepelt a listán még decemberben,…..