Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.:: PiPi ::.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
.:: PiPi ::. 2009.07.13 12:38:32
@fallerv: Viktor, Viktor, Viktor... Miért nem csinálsz te magad valamilyen játékbemutatót, melyben szemlélteted, szerinted milyen is a tökéletes. Majd ha ennél jobbat csinálsz (kétlem), akkor legyen nagy a szád, addig ne nagyon.
.:: PiPi ::. 2009.07.15 15:32:11
@benocik97: Nem tudom, honnan szedted, hogy én lebaszom a te haverodat - vagy nemhaverodat. Hallottál te már engem valaha lebaszni valakit is? Erősen kétlem. A következő videóról egy kis kulisszatitkot hadd áruljak el (persze csak LaLee engedélyével): minden videónéző igényét 100%-osan kifogja elégíteni minden tekintetben, ebben biztos vagyok.
LaLee's Blog Bükke vadok rá? 2009.06.22 21:11:00
Minap felnéztem a Rossz PC Juniorok Blogra, ahol láttam egy Uniter(?) nevű srác The Skullkid játékról szóló bemutatóját. Véleményt most nem mondok, mindenki láthatja, mit gondolnak róla, ha elnéz az említett oldalra.A lényeg: elnéztem ennek az Uniter srácnak a blogjára, ahol…..
LaLee's Blog Changes.. 2009.06.19 23:12:00
Pár kommentet kaptam, aminek teljességel igazat tudok adni. Beláttam, hogy nem jó módszer az, amit csináltam. Nem kell nagy dobra verni, hogy ki idegesít és mivel. Ezek után mindennemű figyelmeztetés nélkül lesz bannolva / kitiltva az illető. Hogy 1 hétre vagy örökre, az már csak…..
.:: PiPi ::. 2009.06.20 11:45:10
@Imrik Péter: Szerintem ne is kéregesse senki, hogy "engem ne bannolj...". Ha ki akar tiltani, úgyis kifog. Én már csak ismerem :P