Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boribobo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AAAAAA! hat mondanom sem kell,  iden is kijar nekunk a jobol, ami a szobatarsakat illeti. Igazabol en cseszerintettem el az elejen, mert mig nem erkeztek meg a magyar lanyok, gondoltam gyorsan rarepulok az egyik szobara, ahol ket lengyel rejtozkodott egymagaban. Hat, ez lehet, hogy nem volt…..
Na, bocs az elozoert, de miutan leraztam az angolai sracot, ideultek mellem a magyarok, hogy igyunk egy jofele palinkat, es hat udvariassagbol veluk tartottam, mert amint azt mindenki tudja, utalom a palinkat:) De tenyleg. Utolag is kosz Lukesz! Nem is folytatom a zavaros sztorit a lengyel Bozsirol,…..
Én kiszálltam... Meg egy par foto 2009.08.12 19:55:19
Akinek van faceboookja, az eddig is lathatta, de sok a panasz, ugyhogy kuldok ide is par kepet ;)    Julius 4.                 Klarikam…..
Holnap 2 honapja vagyunk itt. Valahol sokkal tobbnek tunik, vlahol meg hihetetlen, hogy maris eltelt. Penteken elhuznak a gyerekek, meg a teljes head-staff, ami a tavalyiak szerint hatalmas bullit jelent, es mar nagyon varjuk. Utana mi itt maradunk 20-ig, mert Cuncyek aznap vegeznek, es akkor New…..
Én kiszálltam... botrany van:D 2009.07.24 19:03:00
Hu, sracok. Ez am a tabori elet... Amikor kijottunk, nem gondoltam volna, hogy ennyi gazos tortenes lesz itt, es hogy ennyire Inoka jellege lesz a dolognak, sot, meg rosszabb is. A Farkas-Kis fele inkvizicio semmi sem volt a tegnap esti kommando szeru rajtauteshez kepest. Egyelore nem…..
Én kiszálltam... Tomi irja: 2009.07.15 01:32:00
Fejezetek egy dishwasher életébölWoodstockAz az igazság, hogy én már otthon kiszúrtam, mikozben kerestem a terkepen a taborunkat, hogy Woodstock egy kopesre van tolunk, es egybol tudtam, hogy nekem oda biztosan el kell mennem. A tabor elejen mondtak nekunk, hogy az irodaba van egy mappa tele…..
Én kiszálltam... bakker 2009.07.08 22:10:49
nah a kepek felet levagta a blog, uh kepzeljetek oda...majd legkozelebb kisebbre csinaljuk oket... a lusta Jamie meg amugysem annyira szep latvany:)puszik..
Én kiszálltam... Reggel van 2009.07.06 16:25:04
Ma nagyon rendes kislany vagyok. Reggel 6-kor keltem, beszeltem a szuleimmel, Maraval, Loriekkal (mint mindig), lementem reggelizni es most meg blogot is irok. Ez mind azert fer bele, mert csak 10:30-kor kezdek.A tegnapi napom nem ment ilyen jol. Fel akartam jonni netezni, meg aktivalni a kartyamat,…..
Hello! En ezt nem ertem! Hol vagyok??? Ez egy gyerektabor vagy valami disznofarm? Szoval gondolhatjatok, elegge kiakadtam mostanra a gyerekektol... Mivel en vagyok a higieniai szakmenedzseruk, meg meg egy orosz( Anastacia) meg ket magyar lany(Timi, Lilla), sajnos nem csak a wcjukkel…..
Tudtam, hogy eljon majd a nap, amikor annyira faradt leszek, hogy csinalok valami hulyeseget. Bar ez a mai nem volt olyan gaz, inkabb vicces:) Eleve mar tegnap kijott rajtam a sertes influenza (Anya! csak viccelek!), de ma reggel mar odaig fajult, hogy elmentem a tabori orvoshoz:) Tenyleg eleg…..
boribobo 2009.07.01 18:06:10
boribobo 2009.07.02 13:56:29
@lokkoLori: bocs csak azért jelentkeztem be hogy ide kommentelhessek, nem figyeltem hogy miket lehetne csinálni:9 jelölj be újra, majd visszajelöllek...
Csunya dolog am, hogy hisztiztek, hogy irjunk mar, aztan irunk es le se fossatok. De nem baj, megbocsatok, ha legalabb erre kommenteltek. Ja, es Agi, mar ketszer elkuldtem Tominak a meghivot az illy.toto@gmail.com cimre, es meg mindig nem szerkeszto... En nem ertem. Szoval, terjunk a targyra.…..
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
Reggel van, koran, es mi felkeltunk, csak hogy lassatok, hol is vagyunk mostan. Szoval eloszor is New York:                Es a tabor:         Agika es Anna a hazunk…..
Én kiszálltam... Itt vagyung 2009.06.14 14:00:58
Koszi a sok aggodast, megvagyunk. Bar kicsit rosszul esik, hogy senki nem valaszolt a csajok kozul, akinek tegnap irtunk, de mind1... Szoval reszletesen: a repules baromi unalmas volt, a Zurich - New York gepen nem ablak melle raktak minket, szoval vmi mammereken keresztul probaltunk…..
Én kiszálltam... még itthon 2009.06.10 20:29:13
Helló Lányok!Csak gondoltam én is írok valamit, bár még itthon gyúrok nagy erőkkel a szigóra. Amúgy kicsit idegesít is, hogy most ezzel a bloggal kell, hogy törődjek:) Á nem, igazából nem győzők mindenféle elfoglaltságot találni a tanulás helyett! Annuska! Tudom, hogy…..