Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanger.laszlo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai twitterelők tonnaszámra kezdték el megosztani, hogy mit csináltak abban a több mint három órában, amikor eldosolták tőlük a kedvenc webes játékszerüket. Íme néhány segélykiáltás az offline vadonból... millbrook_king: #whentwitterwasdown i just watched videos on…..
vanger.laszlo 2009.08.09 18:05:56
@Pozo: hehe, ez jo..
Egy grúz netezőt akartak elnémítani ismeretlenek, ezért az összes olyan szájtot terheléses támadás alá vették, ahol a célba vett netezőnek van accountja. A hírek szerint a Twitter és a Facebook mellett a LiveJournal, valamint a Google több szolgáltatása (pl. a Blogger.com és a…..
[update] A Twitter hivatalos közlése szerint túlterheléses támadás (DoS) okozta a szájt több órás leállását. A legfrissebb hírek szerint a támadást sikerült visszaverni, így a szolgáltatás hamarosan ismét elérhető lesz.  A Twitter leállásának idején akadozott a…..
Azt mondtuk, jó lesz ez a válság, mert majd tisztítja a piacot. Ezt a tisztítást pedig úgy értettük, hogy majd a gagyi eltűnik, és marad a minőség.Rossz hírem van.Vagy azért, mert olcsóbb, vagy azért, mert olyan szívós, mint egy kerékpáros a nagykörúton, de a gagyi itt maradt…..