Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nando25 (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi képgaléria szinte egyetlen cuki momentuma a nyitófotón látható vízimadár. A madár a nagy szardínia-rajzás egyik résztvevője, amelynek során a halak nagy és zárt tömegben rajzanak. Ekkor éhes delfinek, cápák, vízimadarak és fókák követik a szardíniatömeget, amely…..
Azt hittük, ilyen képeket csak vicces képmegosztó oldalakon találni, de már a Homárt is utolérte az utolérhetetlen útépítős humor. A munkafázisok  összehangolásáért gratulálunk. Anyukám küldte ma reggel ezeket az általuk készített képeket - a Havi-hegy és környéke…..
A Homár amikor csak teheti, nem fogyaszt se vajat, se margarint, de biztos van akit érint a Delma legújabb vad fejlesztése, a vajízű margarin. A terméket felfedező Pitta sajnos nem volt elég bátor egy rendes teszthez, úgyhogy akinek van tapasztalata, kommentelje bátran, milyen is az…..
Nando25 (törölt) 2009.10.15 07:38:38
@Orizatriznyák: Nem beszelve a turorudijukrol :)) Nyammiii
A fenti képen Georgina pasija és két macska látható. "A két kiscicát a Farkasréti temetőben találtam. Az etetésben és a tisztogatásban a párom nem vett részt, viszont teljes nyugalommal tűrte, hogy tévézés közben a két szörnyeteg mászókának használja. A két cica…..
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
Nando25 (törölt) 2009.10.10 15:35:21
@Nadine: Jo, utananezek es koszonom a biztatast! A szeretettel nem lesz baj.
Nando25 (törölt) 2009.10.11 17:11:59
@tattu: Hehe, ez aranyos :)
Anyukameknal rengeteg cica van. Csak kis vadocok. De ha egyet befogok, akkor nyilvan nem sajnalom majd a butort. Azok csak targyak.
Rajottem az emberek/allatok sokkallta fontosabbak.
A Boratból (is) ismert brit komikus Lettermannál kivételesen nem a Brüno-kosztümben, hanem saját magaknt szerepelt, és sokkal viccesebb volt, mint az alteregója. ..
Nando25 (törölt) 2009.07.11 11:38:09
comment:com 'Hányok a jégen' 2007.04.22 13:14:00
A Sztárok a jégen két nagy csodája, hogy totál amatőrök megtanultak normálisan korcsolyázni, Xavér pedig megtanulta, hogy ne süssön el debil poénokat. Már megérte. Szekeres Nórát viszont nem sikerült kitanítani arra, hogy ne dumáljon annyit, meg hogy ezt ne másokkal egyszerre…..