Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PNP

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én a Nagymező utcában és a Rózsák terén figyeltem fel rájuk, annyira illettek a környezetükbe, látszott, hogy már régóta ott állnak. Külsőre fel sem tűnik a funkciójuk, elegáns, régi villamoskocsinak tűnnek, innen is a nevük: zöld villamos. Ezek Budapest nyilvános wc-inek…..
PNP 2011.07.22 10:40:24
Tegnap jártam arrafelé, akkor vettem észre, hogy a felújításkor odaállított fák elkezdtek virágozni. Ahogy tavaszodik, úgy lesz egyre szebb a belvárosnak az utóbbi néhány szürke hónapban felújított része.Bocs a rossz képekért, csak a mobilom volt nálam, de ha tehetitek,…..
Tök régen nem rágta úgy az agyunkat semmi, mint Csema büntető képviccpárosa. Íme az első, rögtön a durvábbik, bár a következő se lesz egy hajdupéter. Szóval ez az a fajta, hogy érdemes megállni egy kicsit és megpróbálni megfejteni, mert némi agyfacsarás után sokkal…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Speciális kamera vigyáz a kocsikra a parc fermé helyett idén az időmérő és a futam között.Közel egy napig nem érinthetik az autókat, tavalyig egy nagy garázsba – a parc fermébe – vitték az összeset, Bahreinben viszont minden istálló boxába egy-egy kamerát…..
ToToM - Teardrops Fly Around [mp3] Massive Attack - Teardrop Lenny Kravitz - Fly Away Justin Timberlake - What Goes Around ki gondolta volna, hogy ezeknek a daloknak lehet közös nevezője?[fotó: clspeace]..