Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domewalk_R

2 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
domewalk_R 2012.09.28 23:24:35
@varga-bocsi: útálatkeltés?! Nem erről van szó csupán csak arról hogy el kellene gondolkozni: egy macben/macbookban ugyanaz a hardver van ugyanazzal a teljesítménnyel mint egy pc-ben, csak dupla árért. Mit tud egy mac amit egy pc nem? Mellesleg kis szakértelemmel a pc-re is rá lehet nyomatni az apple oprendszerét.
domewalk_R 2012.09.29 02:47:46
@varga-bocsi: igen, de az egy mercedes (akkor inkább már audi :)) és nem egy iphone - ezzel azt akarom mondani hogy az a merci valóban többet nyújt mint pl egy VW golf. mellesleg ez az életérzés duma tipikus marketinges trükk az ember különösen a városiak szeretnék különlegesnek érezni magukat nem csak egy lenni a sok közül tessék itt ez termék ezzel átélheted stb stb. persze ha megengedheted magadnak az iphone-t vagy a mercit lelked rajta én nem szólok bele. csak tudod sokan nem engedhetnék meg maguknak de mégis beszippantja őket ez az életérzés maszlag és megveszik az iphonet áruhitelre, vagy a mercit x éves futamidőre. érted hogy miről beszélek?
domewalk_R 2012.09.29 11:54:11
@varga-bocsi: attól még, hogy az USA-ban élsz, az általad idézett rész még igaz marad, tanítják egyetemeken, foglalkozik vele szakirodalom.
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
domewalk_R 2012.09.27 21:41:02
Az a baj ezzel az emberrel hogy az igazságokat (pl erősödő azeri - izraeli kapcsolatok bővebben lásd itt: www.foreignpolicy.com/articles/2012/03/28/israel_s_secret_staging_ground?page=0,2) teljesen hiteltelenné teszi olyan féligazságokkal és baromságokkal mint a Haider halálát tárgyaló rész. UAV? hagyjuk már, max gumitalpúak bár nem vagyok képben Haiderrel kapcsolatban
Nemzetközi akció keretén belül ma este fél 9-től gyertyás megemlékezést szervez a TASZ az Orosz Nagykövetség elé (Bajza utca 35.): Oroszország a legjobb példa arra, hogy a zéró-tolerancián alapuló drogpolitika kudarcot vallott: több tízezer ember hal meg minden évben olyan…..
domewalk_R 2011.07.23 15:34:28
@Bobby Newmark: ott a pont
by Rammjaeger83 & SchA (Az első rész itt olvasható. Ígéretünkhöz híven a listát főleg repülőgépekkel folytatjuk.) He-177 Greif 1936. június 3-án Wever tábornok, a stratégiai bombázás koncepciójának fő képviselője, repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette. Vele együtt szálltak sírba a…..
comment:com Jó pasi-nap a FEM3-on 2010.09.23 14:00:00
A FEM3 női csatorna szeptember 25-én, szombaton jó pasi-napot tart, lesz film Brad Pitt, Russell Crowe, Jude Law, Richard Gere, Christian Bale és Clive Owen főszereplésével is. A Dr. T és a nők (12:20) című vígjátékkal indul a nap, amiben Richard Gere játssza Dallas leggazdagabb…..
domewalk_R 2010.09.24 12:28:18
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
domewalk_R 2010.07.27 14:49:25
@Banya30:

1.: Gyurcsányt meg Horthyt szerintem nem lehet egy lapon említeni.

2.: Utólag persze könnyű okosnak lenni de abban az időben az adott (kül)politikai viszonyok között ez bizonyult a legkevésbé rossznak. (most nem a háborús cselekményekről beszélek hanem a 30-as években egyre szorosabbra fűződő német-magyar gazd.-i viszonyról)

3.: igen a múltból tanulni kell csak ahhoz szélesebb látókörben kell értelmezni a történelmet.
domewalk_R 2010.07.27 15:19:03
@Fedor: Nyelvtani bakiról lévén szó bocs h lebutáztalak.

Banya30: töled is bocs, de már elment a poszt mire leesett hogy miről beszélsz, utólag szerkeszteni meg nem lehet:( . Nem akartam "okoskodni".
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
domewalk_R 2010.04.01 13:01:10
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
Subba iGrow 2010.01.30 07:30:00
Tegnap nyitotta meg kapuit az első, fűtermesztéshez szükséges eszközöket forgalmazó megastore Kaliforniában, ahol még tanácsadó orvos és "egyetem" is van.  (Képek a megnyitóról itt.)           ..
Az egyetlen ferfi, aki fontos volt neki, mar nincs tobbe. Probaltam megbeszelni, hogy ezt megis hogy gondolja, meg ennel oszintebbnek tunt az egyutt toltott ido. Total kikeszultem, a siras hataran voltam.. de hiaba, nem sikerult job belatasra teritenem - ezzel gyakorlatilag ki is rakta a szuromet.A…..
Őt ki csókolta meg?..