Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. biker

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli0724 küldte nekünk ímélben ezt a hungarikumot.Első ránézésre egy újabb "hülyegyerekszvift". Másodikra szintén...Remek ízlésvilágról tesz tanúvallomást a csodás belsőtér, melyben a piros szín uralkodik. Mintha csak az NFSU2-ből jött volna ki. :) Van minden:…..
Belsőség Újautó-teszt 2010.06.12 12:09:00
– Te, figyelj, hogy kattan be az öv! – Milyen már az ajtó hangja? – Mennyit futott ez?    – 788-at. – Mi? Ezret? – Francokat. 788 kilométert. Ennyi van az órájában. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sokaknak tűnhet viccesnek egy-egy Suzuki Swift, hogy a népítéletek ellenére sem egy sportautó, bármennyire is annak szeretnénk látni. Nos, íme néhány érv, amelyek meggyőzőek lehetnek mellettük: Minden előzest alaposan meg kell fontolni. Csak 2 ember fér el kényelmesen…..
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
P. biker 2010.03.06 19:12:05
@Figlár Géza:
Géza, én csak azt utálom, ha én gyorsabban megyek, és útól érek valakit, és lendületből nem sikerül megelőzni, akkor tuti, hogy emberkedni fog, és ez nem típus függő.
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..