Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psarga

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
psarga 2009.06.24 15:45:02
@kraut: Nem a kutatások azt mutatták ki, hogy ha túl-kompresszálod a zenét, akkor nemcsak hogy hangosabbnak hallatszik de jobban is vonzza az emberek figyelmét. Hallgattad már a legújjabb Metalica cd-t? Isszunyúan agyon van kompresszálva.
psarga 2009.06.24 15:48:10
@Bockó: Ezzel nem teljesen értek egyet, de az tény hogy az emberiség kiiktatta az evolóciót.
Nem hal meg senki, ellenben mindenkinek lehet gyereke. Ergó az evolúció hamarosan visszanyal. Ami nem biztos hogy rossz, de más.
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..
psarga 2009.06.12 10:41:02
már előre kisebb vihart kavart a Faithless fellépése a Hegyalja Fesztiválon többen is megkerestek minket ez ügyben hogy nem is koncert lesz, csak DJ szett, és akkor ez átverés nos, a plakáton szerepel a DJ szett megjegyzés ha nem is a legszerencsésebb módon, szuperapró betűkkel…..
a Mixxx egy ingyenes, nyílt forráskódú DJ szoftver, amit DJ-k írtak DJ-knekWindows, Mac OS X és Linux alatt is fut egy rakás kontrollert, vinyl controlt és hangkártyát támogatés olyan funkciói vannak, mint pld. a mixeid felvétele,a BPM-mérés, EQ és crossfader beállítások vagy a…..
psarga 2009.06.11 22:08:51
@berciXcore: Ja. De minek szarral gurigázni, ha lehet Ferrarink is? Meg ha valaki ezzel foglalkozik akkor az vesz hangkarit, azokhoz meg jár Ableton LE. 2:1 ide. :D Szerva ott, csere itt.
psarga 2009.06.11 22:15:59
@berciXcore: Warezpisti :DD Ez jó. Ezt te találtad ki? :DD
Én a NexusHuszár kifejezést próbálom a köztudatba építeni. :D
psarga 2009.06.12 08:11:23
@Simon Iddol:
1. Tempóra igazítod.
2. Nyomsz rá egy highpass filtert, hogy legyen helye a kicknek és a basszusnak alatta.
3. Nyomsz rá egy kompit mert az akkori zenék halkabbak voltak.
4.Teszel alé killer gurtulós basszust meg kicket (ízlés szerint)
5. Csinálsz send chaneleket minden jóval(bionic delay, large hall reverb, sidechain amit egy 4/4es ghost kick triggerel, meg mondjuk egy másik high pass filtert csavargatásra, és egy limitert hogy nehogy véletlenül hangusabb legyen a jáccás mint ahogy azt mi szeretnénk :D) A bionic delayel el lehetne süllyesteni az egésszet és az utánna felsoroltakkel meg fokozni a hatást XD
6. Fingás meg acidhangok is jó ha vannak meg egy pitchshifter ezeket megbolondítani :D rütyütyü.

Amúgy ha nem is hupikéktörpikéket, de olyat már hallottam hogy valaki dnb party-n Süsü a sárkány meselemezt rakott fel. Jó lehetett... XD
uhhh!a Buchla Rack System mint a Gólem bukkan elő egy sötét sarokból..
komoly hónap, komoly lista mint mindig, májusban is rengeteg jó zene volt az APC-n azért mondjuk egy kicsit több aktivitás jó lett volna de a magyar olvasók még így is jobban teljesítettek mint a nemzetköziek néha olyan hihetetlenül sok komment jön és nem csak akkor amikor az Index…..
Party Ben - Laktos Scientist [mp3] Coldplay VS Sebastian Ingrosso a visszaszámlálás elkezdődött csekkoljátok Party Ben európai turnéjának dátumait nincs kifogás valamelyiken ott kell lenni ;)..