Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lurker

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Képzeljétek,kedves Laczfy87 meghívot engem a YeshNo egyik élő adásába,ahol interjút szeretnének csinálni velem!Ez számomra hatalmas megtiszteltetés,így örömmel el is fogadtam Laczfy87 meghívását,be is másolom ide a YeshNo oldaláról a pénteki adástervet: 16:00…..
Lurker 2010.12.02 16:31:14
Először is csendes áhítatban nézzük meg a decemberben érkező Wow-kiegészítő intróját, ami az eddigi legjobb cgi „jön a sárkány és mindenkit legyak” témában, de általában is biztosan az első tízben van. Aztán szedjük fel az állunkat. Aztán gondolkodjunk el…..
IDDQD Játékbuzi-e vagy? 2010.09.06 13:14:00
Üdvözöljük a cím alapján idekattintó homofóbokat és melegjogi aktivistákat! Köszönjük szépen a plusz egy oldalletöltést, egyébként nincs itt semmi látnivaló, nem melegekről lesz szó. Hanem pécébuzikról, konzolbuzikról, és még egy csomó hasonló állatfajtáról,…..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Küldte: János..
Lurker 2010.06.24 20:47:26
Kérnék egy kis segítséget Nem tudom, ki kíváncsi rá, hogy mit is jelent az Angry Videogame Nerd cím.Nos: Dühös Videójáték Mániás-nak fordítanám, de ez nem túl jó fordítás.A Nerd szó kb. mániást, megszállottat, "kockát" jelent. Ezek közül egyik sem túl jó…..
Na igen, a Guitar Hero... A videóval 2 bajom volt összesen: az első a hangod nagyon halk volt (az introhoz képest főleg), tehát legközelebb próbáld egy szintre hozni a kettőt. A második gond, hogy a végére egy pörgősebb dalt választhattál volna, bár ez szerintem szubjektív…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..