Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.f.

18 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az ország tele van igazi gyökér idiótákkal... Néhány percen belül jó néhányan csesztek magasról a közlekedési lámpák jelzéseire. Mert ők biztos sietnek. Remélem egyszer majd egy rendőr is ilyen sietséggel dugja a seggükbe a tonfát egy ilyen után...
Ebben a videóban két retardált is szerepel. Az első szerint sárga lámpajelzésnél a gázpedálra taposunk, majd a felfestett vonal után a kereszeteződés közepén a fékbe.A második esetben puhatestű barátunk fejében van valami egészen elképesztő elképzelés arról, hogy hogyan kell átkelni az úttesten,…..
A rendőrök között is vannak állatok. A legállatibb állat közöttük a magyarországi bűnüldözés történetének kimagaslóan legkiválóbb nyomozókutyája, Kántor volt, kinek nem adatott meg a sírbéli nyugalom. Ma is a Rendőrség-történeti Múzeumban mutogatják kitömött testét. Milliós nagyságrendben fogytak…..
b.f. 2020.11.26 21:48:49
@KamAnT: valószínűleg Vas lesz az. Én is furcsálltam, hogy a zalai rendőrség küldte kiképzésre, majd aztán már a szombathelyi rendőrségen derítették fel a bűntényeket.
Csak a szokásos. Már megint néhány idióta balfasz, akinek semmit nem mondanak a színek. Bőven piroson mennek már át, de hát kit érdekel? A reggeli kávé miatt biztosan karcol már a kaki a seggben, ők aztán biztos nem állnak meg...
Ez a hét sem múlt el úgy, hogy ne találkoztam volna barmokkal az úton. Sőt, már a hétfő is egy gyökérrel indult. Neki úgy látszik, azt tanították, hogy sárgánál taposni kell a gázpedált még akkor is, ha esély sincs átcsusszanni rajta. Pedig lett volna ideje és elegendő fékútja is megállni, hiába…..
Sokszor azt gondoljuk, csak a járművezetők csinálnak szabálytalan dolgokat az utakon. Hát nem. A gyalogos is egy külön állatfaj. Sokszor több sávon át képes átcsoszogni az úttesten, csak hogy ne kelljen +20 métert menni a zebráig vagy esetleg ne kelljen néhány méterrel többet menni a következő…..
Gyökerek úton Egy újabb színvak 2020.09.28 06:15:00
Valószínűleg ennek az alanynak is gondjai vannak a látásával. Ő fékezés helyett úgy döntött, hogy bőven átfér még a lámpánál. Annál a lámpánál, ami már másodpercekkel korábban sárgával jelezte, hogy ideje lenne lassítani és felkészülni a megállásra. Bár hát ugye ilyenkor jönnek azok, akik még védik…..
Gyökerek úton Mindenen át 2020.09.27 20:49:24
Az aktuális idióta úgy gondolta, hogy neki aztán mindenhol is be szabad kanyarodni. Ott is, ahol kötelező haladási irány, ezt megerősítendő pedig záróvonal és forgalomtól elzárt terület is van. Na ő az összes táblát és útburkolati jelet vastagon telibe szarta...
Hát igen... Az a bizonyos többsávos körgeometriás csomópont, már megint. Egyeseknek felesleges volt drága KRESZ tanfolyamot finanszírozni, hiszen a kötelező haladási irány fogalma valahogy nem vésődött be a szürkeállományukba. De ha véletlenül valaki oldalba kapná itt, biztosan ő is nagyon fel lenne…..
Egy szép nyugodt szombat délelőtt, autók alig az úton. Azt gondolhatná az ember, hogy na talán most nem fut bele egy gyökérbe. De az élet nagy rendező, úgyhogy de. Már megint jött egy...Emberünk nem tudta elviselni, hogy az előtte haladó tanulóvezető nem tudott kellő intenzitással felgyorsítani a…..
Gyökerek úton Gyökér f@#ßsz 2020.09.08 20:27:42
C-típusú, rejtett magyar erőforrás makink úgy gondolta, baromi jó ötlet csak úgy bevágni elém, majd még egyszer a fékpedált is megpöccinteni. Szívből remélem, hogy a legközelebbi ilyennél egy tucat rendőr ápolgatja majd a kis testét tonfával...
Egy kis szösszenet a magyar főváros mindennapjaiból. Gyökér barátunk átgázolt mindenen, sőt többeket indokolatlan fékezésre kényszerített a tevékenyéségével. Valószínűleg Dunát lehetne rekeszteni az ilyen idiótákból ott, mert hát ha valahol, akkor Budapesten bizony látszik, mennyire a béka segge…..
Gyökerek úton Színtévesztő 2020.07.18 16:56:23
Emberünknek nem ment a KRESZ szabályok vagy a színek értelmezése. Vagy ami még rosszabb, hogy egyik sem. A lámpa jól láthatóan már másodpercekkel korábban sárga színre váltott, ennek ellenére a VW-s gyökerünk inkább a gázra lépett a fék helyett. Milyen szerencse, hogy a forgalomtechnikai szakemberek…..
Gyökerek úton Miért? 2020.06.28 19:54:42
A címben feltett kérdés nem véletlen. Mi szükség volt erre - az amúgy szabálytalan - manőverre? Semmi értelme nem volt az egésznek...
Mercis barátunk úgy gondolta, ad egy kis ingyenes leckét a mellette haladó tanulóvezetőnek. Csak sajnos az oktatás helytelen volt. Ugyanis körgeometrás csomópontban nem kanyarodunk balra középső sávból (és sávot sem váltunk), hiszen kötelező haladási irányok vannak.De itt mi baj történhetett volna?…..
Nem kellett sokat várni az újabb hunyóra. Ez a gyökér úgy gondolta, hogy a közlekedési lámpa csak valami ajánlás és szabadon választható tevékenység az azon látható fényjelzés betartása. Itt inkább be nem tartása. Ugyanis a mostani delikvens láthatóan még gondolkozott is azon, hogy megálljon vagy ne…..
Ez itt a kérdés. De egy biztos, így senki ne közelítsen meg lámpás kereszteződést. De nézzük a jó oldalát: legalább nem rongyolt át rajta. Végül is minden rosszban van valami jó is, nem?..
Gyökerek úton Profi kanyarodás 2020.06.09 20:00:00
Nem is kellett sokat várni az első posztra. Elsőként itt van egy példa arra, hogyan NE kanyarodjunk be ott, ahol az amúgy is tiltott. Itt most nem lett belőle baj, szerencsére. ..
Gyökerek úton Gyökerek úton 2020.06.09 18:41:13
Kedves Látogatók! Ha már idetévedtetek, biztosan kíváncsiak vagytok, miről is fog ez a blog szólni. A címből egyértelműen még nem derül ki. Lehetne akár egy utazós blog is, de nem, nem az. Illetve csak közvetetten, hiszen mindannyian utazunk A pontból B pontba, Magyarországon leginkább…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.26 09:22:56
Kis fehér nyuszi nagyot ugrik! Olyan autót szerettem volna amiből alig van, koránál és típusánál fogva is, sokan lebeszéltek terveimről, de nem hagytam magam... Gizi - az OROSZ technika átka Ajtózárak tönkrementek, a hátsó ajtó lakattal volt lezárva. Oldalsó ajtó…..
b.f. 2015.04.26 11:05:26
@Progi: Érdekes, az enyém is jó, eddig csak az amúgy is kötelezően cserélendő dolgok voltak cserélve rajta. Mondjuk a műszerfal nyöszörgés az nálam is megvan, de nem vészes. Hallottam már új német autóban is nyöszörögni. És nem abban a fajtában, amelyiket mi egyszerű halandók meg tudunk vásárolni.
Sokat gondolkodtam azon, mi legyen a bloggal. Május óta szünetel, nálam meg nem jön az ihlet, az Élet is úgy gondolta, hogy 180°-os fordulattal áld meg, így főleg időhiány miatt nem tudom csinálni azt, amit az elmúlt 5 évben sikerült. Közben, a facebook töretlen karrierjének…..
Ha az északi félteke fagyos segglukát keresed, a Ferenc József-földön megtalálod. A 80. és 82. szélességi kör között található szigetcsoport havas, kopár, de mindenek előtt rideg és távolságtartó, csak úgy, mint az ott felejtett rozsdahalom, több száz tonnányi katonai…..
b.f. 2014.12.10 20:30:31
@Vitalij: nekem is pont ez ugrott be :D
Belsőség Heti merítés 2014.11.23 09:29:32
Irtózatos Gumimaci Mindenféle G-t nyúztam már az elmúlt röpke 16 évben, tudom az összes erényét és bambaságát, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből, hogy nekem a végére kell járnom ennek az irtózatdús sztorinak, beleülök ebbe a híres modellbe csak azért…..
b.f. 2014.11.23 11:27:09
@Hurri Kán: nem azt írta, hogy 2.5 benzin? Vagy csak én értettem félre, mert még nem ébredtem fel igazán? :D
b.f. 2014.11.23 11:29:13
@Hurri Kán: igazából egyikünknek sincs igaza, most elolvastam figyelmesebben :) 2.0 benzin :D De attól még nehezen hiszem el, hogy 7,5 literrel elmegy :)
b.f. 2014.11.23 11:47:18
@Hurri Kán: itt Európa borúsabbik felén sokaknak már a 2 liter is nagynak számít :) Főleg itt az 1.0 - 1.4-es motorok + fapad kombó országában :)
Belsőség Heti merítés 2014.10.26 09:15:28
Végre japán! Egy 1993-as Renault Clio 1.9 szívóDéből ültem át, ég és föld, de szerencsére elég sokféle típust kipróbáltam már, így megpróbálok objektív maradni, bár ez elég nehéz, tekintve, hogy mindig is szerettem volna egy pörgős régi vágású japán autót. 205…..
b.f. 2014.10.26 15:32:01
@nick papagiorgo: De, a GTI az 1.3-as. Viszont a GTI motorja pár lóval erősebb az 1.6-osnál, azt hiszem. Viszont az ítéletet írót a hátsó szárnnyal meg az undorító tükrökkel együtt csapkodnám addig, ameddig meg nem ígéri, hogy ilyen ocsmányságot többé autóval nem művel.