Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoljevics

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor kérdezik tőlem, hogy hogyan lehet befizetni egy egy brókernél pénzt. Az Alpari is lehet, hogy sok ilyen kérdést kapott, mert fogták magukat és bevezették a bankkártyás befizetési lehetőséget is.Így gyorsabb és olcsóbb módon kezdhetünk kereskedni. Csak gondoltam megírom…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
Ha valaki gondolkodik azon, hogy egy VPS szolgáltatást használjon, illetve egy új számla nyitásán, az most összekötheti a kellemest a hasznossal. Az FXCM bevezetett egy akciót, melynek során ingyenesen szolgáltat az ügyfeleinek virtuális szervert 12 hónapon át, hogy folyamatosan…..