Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a-monica

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen hihetetlen, bizony, már egyéves születésnapjukat ülik a Figurkák, Csernus Ági imádnivaló textilbabái. Ennek alkalmából a FigurkaDesign oldalán születésnapi meglepetés várja az oda látogatókat - érdemes megnézni, elhihetitek!Hiszen, aki olvassa a blogot már régóta,…..
a-monica 2009.11.23 18:22:15
Most, hogy már beköszöntött a november, bizony, megkezdődött a visszaszámolás is: hamarosan Karácsony, ami valljuk be, a legtöbb felnőttnek nyűg, ám a gyerekeknek maga a csoda. Ám ha az ember időben lekezd készülni, a nyűgből felnőttként is csoda lesz, ha nem az ünnep előtti…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 8. 2009.05.28 14:54:00
Mert Olvasóink kifogyhatatlanok az ötletekből, és nem mellesleg hihetetlen kreativitással, valamint kézügyességgel vannak megáldva. Jó példa erre jolikaM levele, melyhez hasonlókat még szívesen látunk a postaládánkban.„Négy éves kislányom imádja a mellékelt képeken…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 2. 2009.03.25 10:27:00
Íme következő kreatív olvasónk, jolikaM és férje, akik sokféle szuper dolgot összeraktak saját kezűleg kislányuknak. Hej de jó dolga van ennek a gyereknek!"Gyakran olvasgatom a gyerekszoba blogot, néhány jó ötletet el is lestem. Gondoltam, hátha valakinek én is adhatok valami…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 17. 2009.09.29 13:59:00
Virgart nevű Olvasónk már a Gyerektrenden debütált egyszer Alkot az Olvasó rovatunkban, akkor tüllszoknyákat készített két kislányának, méghozzá nem is akármilyeneket. Érdemes meglesni.Most küldött levelében viszont minden szülő mumusára, az apró kis vicik-vackok - esetében…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 19. 2009.10.09 14:21:00
Anya.25 egy kommentben is jelezte, hogy küld nekünk levelet, és ígéretét tett is követte, amint azt majd alább láthatjátok. Méghozzá kétszer is, mert az első küldemény valahogy nem érkezett meg - pedig kár lett volna érte. "Szia! Küldöm még 1x a képeket! Régóta…..
Az OTP Junior-on különböző játékok vannak és pontokat kell gyűjteni. Ezeket a pontokat a képen látható tárgyakra lehet beváltani. 30 napon belül max 3 tárgyat lehet beváltani. De szerintem nagyon megéri, elég csak a képre nézni. Megérkezés: 3 hónap Itt lehet játszani:…..
a-monica 2009.08.17 23:27:01
@Sindy6: Helyesbítenék! A karszalag fényvisszaverős és nyilván arra jó, hogy az autósok könnyebben észrevegyék a viselőjét, ja, és a gyerekek imádják.
"Elindult Jamie Oliver blogja a Mindmegettén! Ennek örömére egy kis játékkal kedveskedünk nektek. Játssz velünk a 40 izgalmas Jamie Oliver ajándékért! Válaszolj egy egyszerű kérdésre, és legyen tiéd egy Jamie Oliver sótartó vagy az izgalmas thai curry-chili ízesítésű…..
Ma mindenkit ez az üzenet fogadott a Prizee-on:News on Prizee! The Show Window, Auction, Queue and Scratching are disapearing... Goodbye gifts, Bubz will now have a new use ! You had engaged Bubz for several gifts ? Don't worry, they have been added to your chest and are now available ! From now…..
a-monica 2009.06.11 14:08:17