Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babyonboard

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
babyonboard 2009.06.11 14:22:16
@darkmirjam: Nem ált szándékomban bunkónak lenni...mondjuk sikerült,de felháborít amit egyes emberek gondolnak a közlekedésről...és még le is írják!Könnyű tolni az anyu kocsijának mert úgysem ő fizeti ki ,ha koccan! + nem várják otthon az éhes szájak!(Nem a rugalmas vezetőkről és a szélsőségekről beszéltem..)
babyonboard 2009.06.11 14:47:46
@leslie nilsen:
A bejegyzésem pont az ilyeneknek szólt amilyen te vagy!
Mi abban a fasszság ,hogy ha a kátyús útjainkon gyorsan mész az felkelti a kisbabát !!Ennyi eszed van tényleg ,hogy el kell magyarázni??Ez hihetetlen...!De belém rohannak szemből...,de majd ,ha lesz egy babád réájösz ,hogy a közlekedésben nem az a fontos ,hogy milyen gyorsan jutsz el vhová..!Amint írtam nem a szélsőségekről beszéltem ,hanem a suttyókról akik letolnak a 60-as táblánál ,ha annyival mész!
Szomorú ,hogy ilyen emberek vannak...ezért tart itt az ország....nincs aki elmagyarázza nektek mi a helyes és mi a nem??Hamár egyszer nincs bennetek morálisan semmi...gratulálok...