Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeredy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Akartam írni az EP-választásról; de aztán, ahogy elmulasztottam a kegyelmi pillanatot, vagyis az első, forró élmények kiírásának idejét, már nem láttam értelmét. Mit lehet erről még újat mondani?Ha…..
szeredy 2009.06.16 08:17:05
@pszichiáter: És az a másodk legjobb, hogy még mindig azt hiszed, hogy jelentéktelen. :-)
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni.Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel.Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció…..
szeredy 2009.06.14 11:32:32
@Lakat: Belinkeled azt a másik blogot?
szeredy 2009.06.14 12:22:08
@pontilyen: Ne legyenek illúzióid, Lakat a legbiztosabb forrásból tudja, hogy a levél hamis. :-)

Az is jól mutatja a jól fejlett erkölcsi érzékét, hogy miközben ő nem vállalja a nevét, másokat név szerint rágalmaz. Amire egyetlen oka lehet, hogy tudja, hogy nem igaz, és retteg, hogy számonkérhetővé válik.

De a legjobb, hogy mindig elárulja magát, keveri, hogy az adott szerep szerint mit tud és honnan, és mit nem kéne tudnia. Tud például olyan neveket, amiket az illető nem használ, de azt nem tudja, hogy az illető költő. Rettenetesen szórakoztató, a rettenetest szó szerint értve.
szeredy 2009.06.14 22:56:14
@pontolyan: nincs blogom, a komment pedig arra vonatkozott, hogy Lakat a személyiséggyártás során ellentmondásokba keveredett, és lelepleződött. Ezen a gyalázkodás sajnos nem segít, inkább a kommentelőt minősíti. És jellemző, hogy erre nincs reakció.

Érdekelne azért az az emlegetett másik blog is, belinkelné kedves Lakat?