Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
Ma. 2009.06.11 11:57:09
@tuli_: Szia! Én úgy gondolom, hogy hamarosan. A kisfiammal sokat beszélgettünk már árvaházakról és ilyen helyekről az elmúlt egy évben. A témát sosem én hozom fel. Azt hiszem ismerem az álláspontját - már amennyire lehet - illetve van a környezetünkben olyan család, ahol csak az egyik szülő a vérszerinti, a másik természetesen a nevelő. Szerencsére a környezetemben nincs olyan, aki régről ismer vagyis rosszakaró, hogy megelőzzön a beszélgetésben. Teljesen más helyen lakom, a környezetemben a férjem családja van, illetve a vele szerzet pár ismerős, de őket barátnak tekintem, tekintjük, nem feltételezem róluk.
Viszont a beszélgetésnek hamar eljön az ideje.
Ma. 2009.06.11 12:15:16
@tuli_: Igen, nagyon remélem! 2 éves kora óta élünk együtt a férjemmel. Ott volt az esküvőnkön is természetesen, tehát nem fogja hidegzuhanyként érinteni az, amit elmondok neki. Tudja, hogy Mamánál laktunk előzőleg. De még sose kérdezte meg, hogy akkor hogy lehet ő az apukám. Meglátjuk mi lesz, de bízom benne, talpraesett kisfiú, és nagyon szereti a férjemet és a családját!
Ma. 2009.06.11 12:21:35
@Izmir: :) Valóban az vagyok! Bárcsak mindenkinek boldog élete lenne, ha akarja és valóban tesz érte ...!