Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmezo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PTinfo Új kocsik Wuppertalban 2010.09.24 07:08:00
A világ egyik legklasszabb tömegközlekedési eszköze kétségkívül a wuppertali függővasút. A 13,3 kilométeres, a város és a Wupper folyó felett végigkanyargó vonal kétségkívül egyedi. Ez egyben előny (a presztízs okán) és persze hátrány is lesz annak a cégnek, aki talán…..
Álomesküvő és egy Spanyolországi nászút - minden, ami elaltatja a gyanakvást. Aztán jönnek a hétköznapok. A feleség mindent megtesz, hogy férjecskéje kedvébe járjon: felveszi a legszexibb ruháját és megfőzi a kedvencét. A ház ura rendszeresen késik és még neki áll feljebb.…..
Céges sajtóközleményeket ritkán hozunk le az Urbanistán, de ezt talán megbocsájtjátok, mentségemre legyen mondva, hogy a dicsőség korántsem a cégé. Történt ugyanis, hogy a havi 7 millió látogatót vonzó Askmen.com megválasztotta a világ 10 legszebb McDonald’s éttermét, és…..
Írásunk befejező részében a Kr. e. 311-ben megszületett átmeneti békétől egészen a középiskolai tankönyvekben emlegetett három állam (az Antigonidák Makedóniája, a Szeleukidák hatalmas birodalma, és a Ptolemaidák Egyiptomának) kialakulásáig. A Kr. e. 311-es béke, amelyet…..
Egy elég bénácska klip valamikor a nyolcvanas évekből (a dal 1984-es). Mindenesetre kiderül belőle, milyen volt Budapest huszonöt éve. Rájön valaki, hogy hol van az a sárga csigalépcső 1:13-nál? Akinek bejött a hangulat, az nézze meg a Csakazértis szerelem-et, mert tök ugyanilyen:…..
Így az európai parlamenti választások után érdemes felmérni, hol is áll az ember az EU politikai palettáján. Mostanában több politikai kérdőív és koordinátarendszer is borzolhatta a kedélyeket, a legutolsó a szavazatszonda.hu volt, amelyet azonban nem ajánlunk, bizonytalan…..