Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félbehajtott káposztalepke

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
A címben szereplő megállapítás eléggé sántít, a fiú nem nagyon tudta hogy is szakítson, hát ilyeneket mondott. A lány érettebb és tanult a hibájából: ha már úgy indul egy kapcsolat, hogy jó lesz ez, ha megváltozol, annak nem lehet jó vége. A történet kezdetekor én (lány)…..
félbehajtott káposztalepke 2010.05.27 15:18:57
A tegnapi után nincsenek tétek, kiszórom a rövideket.A kép innenNem volt hosszú kapcsolat de magas feszültségű. Kezdtem elhinni, hogy végre egy pasi aki tudja mi a pálya. Mondjuk nem volt rendes eleje sem a dolognak (az egy mások sztori), mindenesetre sms-ben lett vége.…..
 A múlt mindig jelen, ez a hétfői bölcsességünkKedves szerencsétlenül járt sorstársak!Leírom hát azt a "kedves" kis történetet, ami velem megesett. Már több mint 3 éve történt, hogy szembe jött velem az az ember, akibe akkor, első látásra végzetesen…..
félbehajtott káposztalepke 2009.11.09 12:30:29
@Borsószem: Kedves Borsószem! Ha nekiállsz nyelvészkedni, légy tájékozott!
seas3.elte.hu/delg/publications/modern_talking/09.html
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
félbehajtott káposztalepke 2009.10.09 13:34:26
@pingwin: Értettem azért ,de akkor nem én vagyok lassú, hogy kétszer kellett elolvasni a megértéshez :)
félbehajtott káposztalepke 2009.10.09 13:42:51
@pingwin: :D :D :D Ez jó.
 Megint szomorkodás jut hétvégére, pedig a kakós borral olyan jó indult minden. Nehéz a világ, ahol az új srác megismeréséhez elsősorban a régivel való rossz világ miatt vezetett az út. Volt egy fiú, és volt egy lány. Egy szép őszi este egymásra találtak,…..
félbehajtott káposztalepke 2009.09.21 14:07:06
Egy szokásos történet a sodródó a lányról, a reménykedő fiúról, a reménytelen jövőről és az őrjítő fájdalomról, ami megmarad a szívben. Az én levelemben nem lesz sem érdekes lekoptató szöveg, sem igazán megalázó szakítás, csak egy - számomra mindenképpen - érdekes…..
Szinte csak a munkájáról mesélt (tűzoltó volt és imádta), kiderült, hogy amúgy az eredeti szakmája mozdonyvezető, amit szintén imádna, és hogy az anyukájával él, és hogy most regisztrált először ilyen közösségi portálon, igazából nem is tudja, hogy működik.Kedves…..
félbehajtott káposztalepke 2009.07.28 09:13:32
@Szibill: Láttad már a szanalmas.hu-t?
félbehajtott káposztalepke 2009.07.28 09:17:56
@Szibill: Épp a dizájn változatlan :) Akik nem járnak oda, mindig a nevéből ítélnek. Bate választhatott volna jobb nevet is annak idején, dehát részegen... Szóval a szánin elvétve akadnak szánalmas dolgok. Vicces/érdekes/megdöbbentőre mennek inkább. A megdöbbentés igen be szokott jönni, általában NSFW cimkével jelzik...
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
félbehajtott káposztalepke 2009.07.02 11:30:02
@Kapus Tomi: Posztírónknak adnék igazat ebben is. Egy 6 évig tartó kapcsolatból én léptem ki. Igazán nem volt már jó a végén. Mégis kellett néhány hónap, mire rendbetettem magamban a dolgokat. 3 év után legalább 1 hónapot "elvárnék". Bennemvanahiba? :)
félbehajtott káposztalepke 2009.07.02 11:39:58
@Muha: Muha, évekről beszélünk. Elkerülhetetlenül nyomot hagy benned a párod, változtat, emlékeket hagy. Mindenképp elfecsérelt időnek tűnik az együttjárás ideje, de ha másnap már mással van, még a szép emlékeket is összerondítja, és teljesen feleslegesnek tűnik az idő, az energia amit a kapcsolatra fordítottál. Egyes szám első személyben kellett volna írni, sry :)
félbehajtott káposztalepke 2009.07.02 11:53:54
@Muha: Utolsó gondolat ehhez a témakörhöz (egyrészt mert nagyon máshogy gondolkodunk és a világért sem akarlak meggyőzni, h az én gondolataim a helyesek, másrészt mert kaptam egy igen g.ci munkát, és ma már nem lesz ide időm): Ha a csúnya gonosz elhagyó pár együtt töltött év után már másnap túl van az elhagyotton, az olyan érzés, mintha egy pillanat alatt kitörölte volna az eltelt sok-sok hónapot. Ha a kapcsolat alatt törődtél vele, legyen annyi, hogy utána is törődsz még vele, legalább egy picit.
Jó délutánt emberek!
 Ha jól értem, büdös volt a fiú. És még így is célba ért. A pénteki kötelező feszültség-levezető túráink alkalmával esett meg velem ez a két kis szösszenet. Nem kifejezetten szakítós, de lekoptatósnak megteszi. Miki volt az első, akinek azon a helyen áldozatul…..
félbehajtott káposztalepke 2009.06.26 20:50:30
@mütyür: Akkoriban a Szex, szerelem, gyengédség rovat igen menő volt :)
félbehajtott káposztalepke 2009.06.26 20:52:35
@mütyür: Én apám osztrák ÖKM-eit sunyiztam el, nem kis népszerűségre téve ezzel szert :)
Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lettSziasztok!!! Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!A mostani nagyon vicces!26 éves lány vagyok…..
félbehajtott káposztalepke 2009.06.25 14:26:47
@hasznavehetetlen régensherceg: Első 3 hely kielégítő, és a 42. másodperc Douglas Adams-i (hogy kell helyesen írni az ilyen jelzős szerkezetet?) értelemben remek :)
félbehajtott káposztalepke 2009.06.25 14:33:21
@Drága gernika: Ó, értem :) Fél beduin ez esetben csak :)
De mentem tényleg.
Tanulság: interneten, kocka pasival (csajjal) nem ismerkedünk.A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet…..
félbehajtott káposztalepke 2009.06.18 14:01:30
félbehajtott káposztalepke 2009.06.18 14:12:59
@Caddy: Nem feltétlen... nekem nagyon sok volt kollégám, cimborám játssza, játszotta ezt. (20-tól 40 éves korig kb.) Hihetelen, h mennyi feszültséget képes generálni egy ilyen játék, ha vki túl komolyan veszi. Mivel a népek szurkolják a havidíjat érte rendesen, túl komolyan veszik... Szerencsére én túl antiszoc vagyok az MMORPG-khez (Massive Multiplayer Online Role Playing Game).
Ismét egy húsz éves keveredik kalandokba, miközben az esküvőjére készül. A kép innen Egy pár hónapja olvasom a blogot,jó érzés szemezgetni a sok történet közül,eddig azonban nem találtam a sajátomhoz hasonló történetet és úgy döntöttem,megosztom mindenkivel,mert…..