Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom555

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hogy átnyálaztuk magunkat a hangszedő-hegyeken (lásd AW a Facebookon), nézzük meg – két részletben – hogy miként lesz mindebből jó hang. Azt – remélhetőleg – már tudjuk, hogy a kar-hangszedő rezonancia nagyon lényeges, és nekünk célzottan a 10 Hz körüli értékek…..
A közösségi oldalak értesítéseinek egyszerűbb kezelése után újabb hasznos funkciót nyújtunk át az Indamaileseknek. Mostantól a gyakori csatolmány típusokat egyértelmű ikon jelzi az Érkezett levelek között és az összes többi mappában, ráadásul a fontos, azonos típusú…..
Tom555 2011.11.18 20:57:05
Hello!

Azért, jó olvasni, ahogyan polírozzátok magatokat.Közösségi mappa milyen jó, stb.
Röviden nekem nem kell és ahogyan látom nem vagyok egyedül.Még nem próbáltam eltüntetni, de ahogyan olvasom nem is lehet.

Nem igazán érdemes addig új funkciót bevezetni amíg a régiek sem működnek normálisan.

Már többször jeleztem a gépháznak, hogy a legutóbbi átalakítás után a levélírási ablak beszűkült. A mappák tartalma nem jelenik meg , csak a dátum látható,stb. Természetesen nem csináltak semmit.

Most a közösségi mappa bevezetése óta - ami úgy kell, mnt púp a hátamra - levélíráskor a hibakonzol jön elő.

Igaz én a régi tehát a 2-es Foxot használom, de nem is akarok frissíteni újabbra, mivel semmi szükségem a csilivili funkciókra.

Másrészt nem várható el mindendenkitől, hogy csak azért frissítsen, mert Ti nem tudjátok, és ahogyan tapasztalom nem is akarjátok megoldani a problémákat. Nem követi mindenki a böngészők változását. Ti pedig a világon sehol sem jeleztétek, hogy váltani kell.

Jelzem, hogy még nem találtam olyan oldalt, ami a 2-es Foxxal ne menne.Legyen az levelező vagy más. Ez csak nálatok az indánál van így.

Úgyhogy semmi ok a dicsekvésre, inkább azt oldjátok, meg hogy minden úgy működjön, mint a "szuper" csatolmánykezelés változása előtt volt.Igaz ennek sincs semmi értelme, de arr jó volt, hogy tönkretegyétek az addig jól működő rendszet.

Persze pusztítani könnyebb, mint építeni!!!!