Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az ember, aki mindent elhisz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ő menekült, muszáj, hogy nyomorultabb legyen egy életen át nálam, ha nem menekült volna, most nem élne Belgrádban”: Emberek, mi van veletek?..
Az ember, aki mindent elhisz 2020.08.14 17:24:24
Tisztelt Praxis!   Érszűkületet állapítottak meg a bal lábamon.Nos kezelgették is rendesen.Míg egy napon szövevényes úton bekerültem a Bajcsyba.(de minek). A nagy tudású orvosok kitalálták,hogy MINDKÉT LÁBAM amputálják!Nos ezt a tényt csak a műtőasztalon hallottam…..
Az ember, aki mindent elhisz 2011.12.20 09:43:17
Tegnap éjjel kapcsolgattam a tévét és valahol a magyar Kylie Minogue koncertje ment (=Zséda pff), de ez nem is lényeg, az viszont az, hogy mögötte is Borlai Gergő dobolt... Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon, abban a produkcióban, ahol nincs állandó dobos zenekari tag, ott mindig…..
Az tudjuk, hogy ha más korlátozó tábla nincs, akkor lakott területen belül 50-nel, azon kívül 90-nel lehet menni. De mi van, ha olyan úton érünk be egy városba, ahol nincsen lakott terület kezdetét jelző tábla? Jollytall ezt a kérdést feszegeti egy kicsit nektek. Én pedig boldog…..
Az ember, aki mindent elhisz 2011.01.01 01:19:21
@Mistral1011: Nalad a pont.
A KRESZ ELVILEG egzakt dolog.
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Az ember, aki mindent elhisz 2010.12.26 15:02:34
@Brigi \"B. A.\" főnöke:
Főnök, ha már beígérted, hát gyűljenek a szavazatok.

Különben én tavaly vettem egy Mondeot, akkor volt 10 éves. Jó sok autó volt ott, és mit ad Isten - akarom mondani, hogy, hogynem elvtársak - mindegyikben 70 és 80 ezer között állt a számláló. Amikor szóvá tettem, persze komoly arccal, hogy csupa olyan autót gyűjtött be, aminek ilyen az óraállása, rám förmedt, hogy ugye nem akarom azt mondani, hogy ő tekerte vissza.
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Az ember, aki mindent elhisz 2010.04.22 20:58:35
@az igazi Sipi:
Sipi, akkor hogy a fenébe lehet megkülönböztetni a kilences és a kilencedikes formát, számmal leírva? (Nem vitatkozom, érdeklődöm.)
Az ember, aki mindent elhisz 2010.04.22 21:00:55
@Az ember, aki mindent elhisz:
Bocs, most láttam Goompah hsz-ét.
Én is így gondoltam.
 Ha minden igaz, elkezdődött. Az antal attila, meg a balogh zsolt nevű versenyzők a hagyó miklós nevűre vallottak. Ez jelentősebb esemény bárminél bűnüldözésileg, mert olyan még nem fordult elő a magyar politikai bűnözés, a teljes társadalmi spektrumot átfedő,…..
Az ember, aki mindent elhisz 2010.01.31 17:53:25
@scsaba1: Akkor fog aztán pofára esni az a néhány jobboldali beállítottságú közép-, ill. felsőközépvállalkozó barátom, ismerősöm, akik most sz.rban vannak pénzügyileg, de azon dolgoznak, hogy bármiképpen is - akár a bérek kifizetése nélkül is - kihúzzák a választásokig, merthogy utána aztán "meglátjátok, más világ lesz itten".
Az ember, aki mindent elhisz 2010.01.31 17:55:58
@gossage: javaslom, ezt a hozzászólásodat mentsd el, oszt bő három év múlva nézd vissza! Meglehet, zavarba jönnél...
A holtidény legszebb része, amikor vérmesebb szurkolója reggelente bizakodva nyitja ki az aktuális sportlapot, szeme vadul keresi, kit igazolt kedvenc csapata - legnagyobb épülésére. Igazán boldog szegényke sohasem lehet, mert a magyar futballista olyan, mint az a csomag kávé, amely…..
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
Az ember, aki mindent elhisz 2009.12.25 16:21:44
@hagyma: Persze, igazad van. Csak arra szerettem volna példát felhozni, hogy a rendőrségen és/vagy bíróságon nagy a teljesítménykényszer, és valóban előfordulhat, hogy "találnak" bűnöst. És azért hoztam fel Pusoma esetét, hogy nem csak hétpróbás, mindenre elszánt, amúgy is már alaposan sáros gazfickók járhatnak így. Tán emlékszel a jó öreg Polly nénire, aki felpofozta Tom Sawyert, nem tudom, hogy mit csináltál, de valami biztos van a rovásodon. És ez a hozzáállás azért problémás, mert ha van halálos ítélet Mo-on, akkor ez a Kaiser már nem él. És most ne arról nyissunk majd vitát, hogy ez (mármint hogy nem élne már)jó lenne vagy sem.

Persze ez valóban nem jelent semmit a most tárgyalandó témánkban, hanem csak egy lábjegyzet...

Pusztán azért írtam a példát,
A hazai szakmai körökben jól ismert 45 éves erdélyi szakember irányítja a jövőben a kaposvári jégkorongozók szakmai munkáját. Megalkuvás nélküli, sikeréhes, önmagát állandóan képző edző hírében áll, akinek megvan a gyakorlati és az elméleti tudása, és ragaszkodik a…..