Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FarkasTorok

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Akartam írni az EP-választásról; de aztán, ahogy elmulasztottam a kegyelmi pillanatot, vagyis az első, forró élmények kiírásának idejét, már nem láttam értelmét. Mit lehet erről még újat mondani?Ha…..
FarkasTorok 2009.06.16 01:21:10
@szeredy:
Tényleg van humorod... ez tetszik, s végre élvezem.
FarkasTorok 2009.06.16 01:34:44
@szeredy:
Azt el is hiszem, hogy nem szeretnél, mert akkor neked meg kéne játszani az élvezetet.
Nem sajnálatból írom, magányos lehetsz. A karrierizmusnak ára van. Házastársak is rivarizálhatnak, ami kihat mindenhova: asztal és ágy ... Aztán maradnak a titulusok, s csak az marad. De mögötte nincs igazi szakmai munkásság, s mindenki csak röhög, hogy meztelen a király(lány).
FarkasTorok 2009.06.16 14:14:55
@Reckl_Amál: @gaspanna:
Anna ismeret és lelkiismeret párhuzama tetszetős... de Amál is lecsúszott egy két emeletet, és az alagsorban kötött ki. Hová kerültél? Nevetségesnek lenni lehet, mást is lehet annak tartani, kinyilatkoztatni is lehet és remélni is... Egyet nem lehet, a tényeket figyelmen kívül hagyni! Azok ugyebár makacs dolgok, és ki kendőzi azokat... Tudjuk tovább! Nem akarlak kioktatni, csak ugyebár az éremnek van egy-két oldala. Ez most itt nagyon finom distinkció - úgy vélem.
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni.Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel.Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció…..
FarkasTorok 2009.06.11 02:04:43
@pontilyen:
Én is üdvözöllek 'pontilyen'!

Azért nem annyira általánosak a soraid, mint ahogy tűnik. Főleg, ha a legelső írásod ("Gondolatok az aljasságról") elejét nézzük. "Hazug hírt ne hordj, ne fogj kezet a gonosszal, hogy hamis tanú ne légy" (2Móz 23:1)
A legelső mondatod utolsó tagmondata csak akkor nem "hazug hír", ha az illető -akire célzol- férfi?! De ez már személyeskedés. (Bocsánat!) Egyébként sem egy ember akarja tönkre tenni az egyetemet vagy akkreditációt, hanem jóval több. Sokan szívták rá magukat e Karra karrierizmusból meg a tudományos fokozatokkal járó több fizetés miatt. A háttérben persze több egyéb ok is szunnyad!

Az a férfi nem "leveleket hamisít", hanem közokiratokat. S nagyon meg van ijedve, hogy kiderül. Márpedig nehéz lesz elhallgattatnia és/vagy egzisztenciálisan megfélemlítenie mindenkit, hogy ezt is megússza. "Minden megtagadható élet megérdemli, hogy megtagadják" - hamár Nietzsche bácsit citáltad.

"Ami történik az káros" - ezt írod. Hát nem az!!!! Nagyon is nem. Mert, ha követitek a rossz hagyományt, hogy inkább ne ártsatok, csak minden menjen így tovább, akkor a már morálisan teljesen le- és elzüllött állapotot támogatjátok: akár szóban vagy cselekedetben. Ráadásul egy olyan egyetemen, ahol éppen nem ezt kellene tenni. Én nem vagyok ott, csak távolból figyelem, amit hallok.

Túlcsordult a pohár többekben, s ez nem maradhat következmények nélkül, ami már nem csak konzekvencia levonással jár, hanem annál azért jóval többel, mert az ügy hordereje ennél sokkal-sokkal súlyosabb.
FarkasTorok 2009.06.14 02:04:14
@szeredy:
Jóakaró? Már elnézést, hogy beleszólok, de egy volt belügyes (rendőr) nem valószínű, hogy jóakaró, aki a 60-as és 70-es években tanult és aktívkodott... Kovács Árpád egy közönséges szélhámos, aki bármit megtesz, ugyanis amorális: nem gyenge erkölcsű, hanem teljesen erkölcs nélküli.

A leírtak alapján Szeredy nem lehet tisztában a "mester" fogalmával. A mesterre felnézünk a tudása miatt és emberileg is. Egyik sem tehető meg az ilyen eszközemberekkel, mint amilyen Kovács elvtárs.
Egyébként meg mindenki söprögessen a maga háza táján, s pl. foglalkozzon a "dékán úr" (btk-s) ügyeivel. Pontosabban a megbízhatóságával: tíz éve anno (1998-ban) az említett dékán szerepelt az ominózus Princz-féle postabankos VIP LISTÁN a kedvezményezett hitelt (10%) kapók között. Ráadásul nem akárkikkel került Szabó András egy sorba: Albert Györgyivel, Bölcs Istvánnal, Mester Ákossal, Csiha Judittal stb. 10% nem sok ugyebár...Ajjaj!

Az sem mellékes, hogy az előző dékánt miért kellett eltávolítani, tudniillik az említett személy, mint dékán-helyettes megbuktatta Kulin tanár urat, aki viszont tényleg mester volt. Némi (pár millió) pénz tűnt el az egyetem kasszájából. Milyen jó reformátusnak lenni, ami ebben az esetben nemcsak jó, hanem egyeseknek nagyon is kifizetődő. nekik kell hazudniuk: folyamatosan mindenben, mert ha egyszer hibáznak, akkor borul a dominósor. Csakhogy most már elkezdett borulni. Gondolom az a nagy baj, hogy most nincs hova menekülni, de hát egyszer szembe kell nézni mindenkinek az intézménnyel, az Égiekkel és nem utolsósorban önmagával.