Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mürá

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..
mürá 2017.12.20 20:58:10
@Ptiszai: kamu !!!!!!!!!
Találgatás és tartalom nélküli dobverést hagyjuk másra, mi maradjunk a tényeknél a Magyarországra érkező és menedéket kérő külföldiek számára humanitárius kötelezettségből, és a vonatkozó uniós irányelvekből fakadóan nyújtott különféle ellátások és…..
mürá 2017.11.19 10:34:33
@Tamara Jagello: Ha menekült lenne!!! De esti mesét én is tudok sokat szépet !!!!!!!!!!!!!!!
1950 óta május utolsó vasárnapja a gyerekeké, őket ünnepeljük, a nemzetközi gyermeknap egyben az ő jogaikra, lehetőségeikre irányítja rá a figyelmet. Ez a nap azonban nemcsak az önfeledt játékról szól, hanem arról is, mit teszünk értük, mire és hogyan tanítjuk őket. És…..
Mostanában egyre több projekt születik arra, hogyan tisztítsuk meg az óceánokat a sok hulladéktól. Készítsünk a szemétből zoknit vagy – a 19 éves holland Boyan Slat tervei szerint – építsünk egy rájához hasonlító szerkezetet, állítsunk sokat egymás mellé és ezek…..
Belsőség Szív és statisztika 2009.06.10 01:39:00
  Ebbõl a cikkbõl lényegében egyvalami derül ki. Autóért rajongani sokféle módon lehet, és voltaképpen majdnem mindenkinek igaza van. Autós cikket viszont csak egyféle embernek érdemes írni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
mürá 2009.06.10 21:24:17
@MANszerelő: Még szerencse "csak" autó a beteg,a hiba megállapítás a művészet/árban is/ de nemhal bele mint orvos keze alatt a rossz diagnózissal, legfeljbb továbbromlik a járgány ameddig lelkiismeretes szerelőt nem talál!