Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drezda (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
drezda (törölt) 2009.06.10 21:58:28
A mai magyar rendőrségben is vannak azért normális, a munkájukat végző emberek. Azért szerintem nem kellene általánosítani, hogy csak trafizni jó mindegyik.
Vannak közöttük olyanok, akik becsületesen végzik munkájukat. Sajnos nagyon sok rendőrben nincs semmiféle hivatástudat, de erről a vezetőség, a parancsnokok, és legfőképpen a mindenkori politika tehet(egyremegy, hogy jobb vagy baloldal van kormányon). A vezetőségről annyit, hogy nagy részük lesz.rja a saját állományát magasról, csak meglegyen a statisztika amit előírtak neki. Ha megvan a statisztika nem kell félni a parancsnoknak, hogy áthelyezik, vagy egyszerűen elküldik a fenébe. Ezért is mérnek ezerrel az utakon, meg persze azért is állnak gyakran az utakon, hogy megfogják azokat akik veszélyeztetik mások életét. Magyarországon sajnos sok embernek egyszerűen nincs jogosítványa, és annak ellenére autóba, traktorba, teherautóba, motorra stb., ül, és vezet, vagy tök részegen ül autóba és vezet. Összeolvasztották a rendőrséget a határőrséggel rengeteg olyan rendőr van az utakon aki előtte valamilyen bodzabokorban ült maximum a határban és ennyit csinált egész nap. Magyarul figyelte a határt.... Ezek az emberek a legritkább esetben intézkedtek családi balhéknál, verekedésnél, betörésnél, gépkocsi feltörésnél stb. Némelyik alkalmatlan a rendőri munkára de nem küldik el, mert otthon van 2 gyermeke, akit el kell tartania. Ezért tőle is megkövetelik a statisztikát, így ő is bírságol,sebességet mér stb. És úgy bírságol, hogy azt nézi amit tud, tehát pl.: az autó kötelező tartozékait. Ez van, neki is be kell számolni valamit a nap végén.
Arról nem tehet, hogy nem küldik iskolába, továbbképzésre, kiképzésre, stb. Arról sem tehet, ha nem megfelelő a fizikai felépítése, mert van olyan hely az országban ahol nemhogy fitneszterem, de még közért, bolt sincs. És annak az embernek esetleg ott kell élni, mert oda köti az élete. A ruházatukról sem tehetnek, azt valami agyament félszemű skizofrén tervezte, aki azt hitte, hogy itt nyáron nincs meleg, télen meg nem lehet megfagyni az utcán. Papírsiltes baseball sapka(nevetséges, műszálas holmik, amibe bele lehet rohadni nyáron). De ha nem viseli azt az idétlenséget a fejét, akkor bizony seggberúgják, sőt esetleg eljárást indítanak ellen, mert nem megfelelően öltözködött.
A rendőrök is fizetnek adót, bármilyen hihetetlenül is hangzik.