Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasmester

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bikiniszezon Stagnálok 2009.06.28 09:28:00
A múlt héten újabb egy kilót fedeztem fel, mármint mínuszban, aztán azóta újra maradt a hét kiló. Úgy tűnik, stagnálok. Kár, mert a legjobb hajtóerő az volt, hogy elindultak lefelé a kilók. Lehet, hogy vissza is teszem a mérleget a gardróbba, mégsem járja, hogy rászokjak az…..
vasmester 2009.06.30 22:10:51
@デス (Desu): Már hogy az ördögbe ne érné meg. Minden pénzt megér. Lányoknak például kiváló szerelmi teszt. Ha a randi kellős közepén a lány hirtelen összeszarja magát az allitól, és a kedvese ezt nem viseli el (akár több alkalommal is), akkor az nem is szereti igazán, ott kell hagyni, nem kár érte.
vasmester 2009.07.05 08:34:28
@Stella: Mint a világon máshol is, nálunk is egyre több a kövér ember, akik általában lusták és akaratgyengék is, hiszen pont ezért kövérek. Naná, hogy ráugranak egy vonzó ígéretre, ami ötven százalékkal több fogyást ígér. De hiába áll a kezdetekben nyerésre ez a hashajtó, előbb-utóbb az emberek rá fognak jönni a saját tapasztalatukból, hogy ugyanúgy, mint a többi szartól, az allitól sem fognak lefogyni. Viszont rengeteg pénzt kiadtak érte. Lesznek néhányan, akik megtapasztalják majd a kemoterápia és a sugárkezelés borzalmait, de nekik lehet, hogy pont erre van szükségük, hogy változzon a gondolkodásuk.

Az alli meg a többi szar amúgy sem nyerhet hosszútávon (a hosszútáv alatt valóban hosszú távot értek), mert az a gondolkodásmód, ami miatt az allit gyártják és veszik, nem tartható fenn a végtelenségig, lásd még fosszilis energiák elfogyása, felmelegedés miatti időjárásváltozás, élelmiszerhiány, a társadalmak egyre súlyosabb egészségügyi állapota, satöbbi. A fos alli most még beleillik a "haverok, buli, fanta" gondolkodásba, de gyermekeink, unokáink már a hétköznapokban is rettegni fognak, ha nem változik semmi. Ennek fényében igenis hasznos volt ennek a hazugságblognak a bukása, mert néhány ember, aki követte az eseményeket, rájöhetett, hogy most megint megpróbálták átverni, mint már annyiszor, de legközelebb őket már nehezebb lesz. Talán néhányan el is gondolkoztak az olvasottakon, talán meg is fogadják a hasznos tanácsokat (nem azt, hogy fosson allival), talán elolvasnak még pár cikket máshol, és ez talán felkelti az érdeklődésüket az egészségesebb és tudatosabb életmód felé. Biztos vagyok benne, hogy voltak ilyen olvasók is. És akkor már megérte.
Bikiniszezon Jelek mindenfelől 2009.06.24 21:09:00
Ma nagyon húzós nap volt, és csupa olyan emberrel találkoztam, akik jó példával járnak előttem. Azért előttem, mert sokkal hamarabb jutott eszükbe ez az életmódváltás dolog, vagy egyszerűen már gyerekkoruk óta lényeges része az életüknek a sport. Az egyik egy kétgyerekes…..
vasmester 2009.06.25 17:06:53
@lazyjohn: Miért is segítene itt bárki annak, aki:
a) nem szorul segítségre,
b) nem érdemli meg a segítséget,
c) szorgalmasan törölgeti azoknak a hozzászólásait, akik meg akarják óvni a gyanútlan idetévedőket egy szar és fos alli nevű borzalomtól?

Akik meg itt a hasznos tanácsokat adták, azoknak meg megvan máshol a nyilvánossága, nincsenek rászorulva, hogy itt sütkérezzenek a dicsfényben.
Bikiniszezon Beleférek!! 2009.06.16 21:23:00
Újabb sikert kell elkönyvelnem. Kezd nekem bejönni ez a dolog, hogy nem mérem a súlyom. Ma ugyanis a régi szoknyáim között kutattam, és előkerült az egyik kedvenc. És láss csodát, beleférek! Hatalmas érzés, nem szűk, nem szorít, nem éppenhogy érzés, hanem tényleg, rendesen!…..
Én próbálom itt a kalóriákat számolni, osztani-szorozni, de a kommentelők többsége szerint rossz módszert választok. Itt szoktam számolni: kcal.hu és kaloriatablazat.extra.hu. Szóval fel van adva a lecke, tessék nekem segíteni. Vasárnap pl a következőket ettem. Későn indult a…..
vasmester 2009.06.16 20:35:18
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Az a baj, hogy előre nem lehet tudni (tudni!), hogy kire mi hat. Csak sejteni lehet. De a blog központi témája itt az alli. Én nem ismerem általában a zsírégetőket, csak az allira vettem a fáradságot, hogy utánanézzek. A marketingtől megfosztott tények (lehet ténynek nevezni, lásd Musi linkje, meg abban az eredeti forrásokra mutató linkek): 120000 Ft-ért fogysz 3.5 (három és fél) kilót, mindezt 1 év alatt tudod összehozni. Rákkeltő hatású. Hepatitiszt, vesekövet, epekövet okozhat. Váratlanul magad alá csinálsz nyilvános helyen.
De ezekből a legszebb mégis az egy év alatt elérhető 3.5 kiló fogyás...
vasmester 2009.06.16 19:42:23
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Ilyet senki sem mondott, hogy szar ember az aki..., de az biztos, hogy aki gyógyszertől várja a lökést, az kudarcra van ítélve. Ne jó, 100-ból 3 nem, de a többi 97 igen. Ez van, ez nem vélemény kérdése, egyszerű (valójában nem egyszerű) pszichológia, így működik az ember. Én személy szerint csak azt szeretném, ha valaki habozik, akkor ne a gyógyszer mellett döntsön, mert rosszul jár vele. Ő jár vele rosszul, nem én. Nekem mindegy. Én nem akarom az igazamat bebizonyítani senkinek, a környezetemben is csak annak mondok bármit, akit érdekel. Már rég leszoktam arról, hogy valakit megpróbáljak rábeszélni valamire, ami szerintem értelmes dolog. Ilyenkor mindig eszembe jut Csernus doktor, aki azt mondta, hogy nem baj az, ha egyes emberek hülyék. Nem baj az, ha rosszat tesznek magukkal. Az se baj, ha ezzel tönkreteszik az életüket. Szükség van ezekre az emberekre. Mert az ő sorsukból, félresikerült életükből más tanulhat. Őket látva, más ember, aki okosabb, észhez térhet, a példájukból okulhat. És ha elgondolkozol ezen, akkor ez nem cinizmus, hanem nagy-nagy igazságtartalma vagyon.
vasmester 2009.06.16 19:53:05
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): :)
Meg pont te mondtad valahol fentebb, hogy nem szedtél semmi szart, és 3 hónap alatt lefogytál 25 kilót. Na erre nyugodtan büszke lehetsz (grat!), és inkább a saját példádat állítsd mások elé követendőként, mert sokkal előremutatóbb, mint allival fosni például...
Bikiniszezon Véznák kontra dagik 2009.06.13 18:11:00
Láttátok már a Viasat3 fogyós műsorát? Arról van szó, hogy két kóros evési zavarral küzdő embert hoznak össze, hogy egy héten át cseréljenek étrendet, és ismertessék meg a másikat a saját érzéseikkel. Az egyik alany ezúttal egy 43 kilós kétgyerekes anyuka, aki napi átlag…..
vasmester 2009.06.13 19:27:18
@Allibaba: Folyamatosan értelmetlenségeket mondasz. Aki hajlandó tartósan átalakítani étkezési és testmozgással kapcsolatos szokásait, annak semmi, de semmi szüksége nincs fosató gyógyszerre. És igazad van, mindenki saját maga dönt, a hülye ember mindig hülyén fog dönteni...
vasmester 2009.06.14 19:53:47
@Allibaba: Allibaba! Ne menj el komoly céghez marketingesnek, mert ebből nem fogsz tudni megélni. Egy fizetett Alli kommentezőhöz képest harmatgyenge érveléseid vannak. Már rég a torkára kellett volna fagyasztanod ennek a sok vérbenforgószemű, habzószájú egészségvédőnek a szót, már rég el kellet volna húzniuk innen, belátva, hogy a kőkemény, sziklaszilárd, megdönthetetlen érveid ellen semmit sem tehetnek. De legalább a betévedő olvasóknak kellene ezt hinniük. Ne de hát ez, szánalmas...
Meglepő dolgot olvastam ma a Szkeptikus fórumon:Mit szóltok Lenkei új vitamincsomagjához? 240 db. van benne, a dobozra ráírta, hogy "Vegyen be naponta 1 tablettát...". Ez az adag bőven a megengedett értékek alatt van. A boltban pedig elmondják, hogy napi 8 db.-ot kell bevenni,…..
Bikiniszezon Álmomban nem eszem 2009.06.11 14:05:00
Megdöbbenve olvastam ezt a cikket egy nőről, aki hiába diétázott és mozgott egyre nagyobb lett. Az ok pedig hihetetlen: álmában evett! Azért ez mennyire durva! Még szerencse, hogy én csak beszélni szoktam álmomban.....
vasmester 2009.06.11 19:12:18
@genyanya: velvet.hu/trend/2009/06/10/majdnem_megduplazta_sulyat_az_almaban_zabalo_brit_asszony/

Nem tudom, hogy ez kacsa-e, de ha igaz, az nagyon durva. Hogy 18 éven keresztül nem jött rá, azért az valahol mérhetetlen sötétséget mutat. És két éve, mióta tudja, nem jutott eszébe például kipróbálni, hogy nulla, azaz nulla mennyiségű ételt tartson otthon éjszakára. Csak annyit kéne vennie, amennyit megeszik nappal. De egyébként is van megoldás, mint fentebb elhangzott, az alli, csak ő lehet, hogy még nem ismeri. Csak éjjel, álmában eltaláljon a vécére...
Bikiniszezon Tegnapi kajanapló 2009.06.11 08:53:00
Reggeli: tejeskávé  124 kcal            szendvics (zsemle, sajt, sonka, uborka) 360 kcalEbéd: csirkemell salátával (uborka, paradicsom, paprika) 450 kcalUzsonna: kefír 128 kcalVacsora: felvágott (sonka 15 dkg) és uborka 200…..
vasmester 2009.06.11 19:38:02
@Nebameg: Vazze (mondhatnám, hogy nebameg), te képes voltál elmenni az alli honlapjára, és körülnézni? "Arról nem is beszélve, h a tabletta honlapján napi 15 g zsírt..."

@Zorica: Remélem, nem ingyen allit kapsz a blogolásért cserébe, mert akkor rossz üzletet csináltál...
vasmester 2009.06.12 09:55:48
@Allibaba: Egészséges étrenddel az elhízást is ki lehet kerülni.
vasmester 2009.06.12 17:54:21
@Allibaba: A diéta is segít a fogyásban. A mozgás is segít a fogyásban. Mindkettő külön-külön is elegendő lehet, együtt meg kifejezetten szuper. Az alli a szarásban segít.
Bikiniszezon Változom? 2009.06.10 20:16:54
Képzeljétek, nagyon fura dolgokra lettem figyelmes, olyan, mintha kezdenék átalakulni. Egyrészt teljesen eltűnt az esti éhség. Régen mindig ezt volt a legnehezebb megállni, hogy este egyek. Egyrészt az időbeosztásom miatt egy csomószor későn értem haza, másrészt pedig igazán…..
vasmester 2009.06.10 21:14:58
@manor: Jaja, ez nem egy blogon elhelyezett reklám, hanem egyértelműen reklámblog. Mint ahogy Zorica sem sima fogyni akaró blogoló, hanem egy Index által finanszírozott író. Nekem például nem sikerülne az "Index sörblogja" nevű, grafikus által tervezett fejlécű profi blogot indítanom, hiába akarnék. Már egy ideje olvasgatom ezt a blogot, még ha nem is a legelejétől, és egyre jobban szemet szúr, hogy a posztok mindig felvetnek egy érdekes témát, bedobnak egy kérdést, amit jól körül lehet járni, meg lehet vitatni, el lehet beszélgetni róla. Persze Zorica egy kicsit sem kíváncsi a felvetéseire adott válaszra, nem reagál, nem válaszol, nem kommentálja őket. Pedig egyébként szeret írni. Minden poszt olyan, mint egy vitaindító. Kell is, mert így gyűlik ide a sok olvasó, így alakul ki társaság, és így meg híre a blognak, ami idevonz sok-sok potenciális vásárlót... Van még több dolog, ami arra utal, hogy tényleg megrendezett fogyás ez, de már hosszú lennék.
Jut eszembe, "Az Index zsírblogja". Ugye, itt is az Alli...
Bocs, Zorica.

Más. Nagy élmény lehet gyanútlanul a metrón vagy a munkahelyen hirtelen híg, barna, ocsmány szagú lével teleengedni a padlót. Ha velem ilyen történne, valszeg soha többé nem mernék emberek közé menni...
vasmester 2009.06.11 01:43:52
@_ev_: Már hogy lenne célzott hízás, mikor célzott fogyás sincs. Megmondani a zsírnak, hogy hova legyen szíves letelepedni, meglehetősen nehéz lenne. De ha te nem vagy elhízva, és nem fogyni akarsz, attól még neked is használ például a mozgás (persze nem mindegy, mit és hogyan), mert képes úgy formálni a testedet, hogy optikai kiegyenlítő hatást ér el, és valószínűleg nem lesz olyan, hogy hopp, itt lötyög a zsír, ott meg zörögnek a csontjaim. Jobban fogsz kinézni, na.

@Zorica: Nem akarok vitát veled, de tény, hogy nagyon nem akaródzol választ adni például arra az egyszerű, többek által is felvetett kérdésre, hogy hogyan lett a te egyszerű, hétköznapi blogodból az Index hivatalos fogyásblogja. Felkérted talán az Indexet erre? Nem. Akkor lehet, hogy ő kért fel téged? Egy szponzorált bloggal nincs amúgy semmi probléma, azzal van, ha megtévesztik az olvasót, azt mondják, hogy nem, pedig de.
Ha tényleg csinálod is az általad leírtakat, bár a fentiek miatt némi szkepticizmus már megfogant bennem, akkor abba ne hagyd, folytasd tovább, hajrá!
vasmester 2009.06.11 19:23:52
@_ev_: Még csak annyit, hogy eszedbe ne jusson esetleg kíváncsiság okából szenes vasalóval, vagy madzagra kötött téglával vagy kistévével kipróbálni, mert balesetveszélyes lehet, az éles kiszögellések és a fogantyú alkalmatlansága miatt.
Robzon fórumát viszont ha elolvasod, elég csak az utolsó párezer hozzászólást, nem kell az egészet :), nagyon kiokosodsz erősödésből, alakformálásból. Esetleg kérdezhetsz is, ha ennyi lelkierőd nincs.