Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoblinPirate

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippi és Alexei blogja Az Alapok 2010.02.24 11:12:00
Hali!  Mint már említettem páromnak(továbbiakban Rita) és legjobb barátomnak(GyurinaK) készült elsősorban a blog, őket akarom megtanítani festeni, de ha bárki hasznát tudja még venni és lesz érdeklődés akkor bővülni fog a tartalom. Jöhet a jogos kérdés hogy mért nem…..
GoblinPirate 2010.03.09 11:57:05
@perp: Szia! örülök hogy azért van aki hasznát veszi a blognak, ez volt a cél:).
Igyekszem minnél jobban bemutatni az igényelt technikákat.
Az egyes számú versenyző. Elkészülési idő 30 perc, felhasznált színek száma 10. A kettes számú versenyző. Elkészülési idő 4 óra 50 perc, felhasznált színek száma 21. A heti kérdés: neked melyik "A" TTQ, vagyis a játékra szánt minőség? Egy kis segítség, így…..
 Végre!Sikerült érdemlegeset haladni Peti Napoleoni figuráival, úgy tűnik ezek a figurák örök mumusok lesznek számomra, meg kell hogy mondjam hogy elég sok baj volt velük, példának okáért az arcok,de összességében egész jók lettek. Hátitáskák és a dob még nincs kész,…..
Kedves Kaba barátom!A mai nap ennyit sikerült haladnom a srácokkal, nemrég csináltam a képet szóval nem a legjobb. Holnap már talán lesz kész verzió is,vagy ha ügyes vagyok akkor mind a 8 kész lesz.Bőrszínek azért különböznek árnyalatban mert volt amelyiknek már…..
Üdv!Újra itt, sikerült elkészülnöm az Assassinommal, nagyon tetszik a végeredmény. elég sokat vaciláltam hogy pár részlet legyen-e rajt vagy sem( palást belülről díszítve, kard tokja díszítve stb), de úgy gondoltam olyanra csinálom meg amilyennek én mindig is elképzeltem…..
Embereket és egyéb létformák!(Csak poénból):P.Sikerült elkészülnöm újabb 10 db Dark Elf-el, igaz most lándzsásokkal, és Ogen zombijaival, utóbbi adaghoz hozzáteszem hogy olyan szintűre amennyi időt tudtam rájuk szánni, és hamarosan nekiesem 10 Corsairnak is és az egyik…..
A sikertelen Corsair kísérlet után újult erővel estem neki a Dark Elf seregnek, azon belül is Xbowmeneknek, 10et tudtam megcsinálni a hétvégén, elég sokfelé mászkáltunk, meg  unokaöcsém születése miatt kicsit káosz volt.Az arcuk nem lett a legjobb, a többi résszel megvagyok…..
Tegnapelött végre megérkezett az Andrea Miniatures figurám. Ő pedig, mint ahogy a címből is lehet gondolni, egy íjász figura. Ő az első ajándéknak szánt figurám, ami meg is jött, bár őt nem a Jonakotól rendeltem, hanem a Wargammerstől. Amint megláttam a figurát élőben,…..
Július óta nem jártam erre, ami kicsit elborzaszt, így hát újult erővel csapok bele a lecsóba, és ezen bejegyzésben  visszamenőleg felteszem az elkészült munkákat.Időközben bejött a képbe 2 bérfestés, azokkal dolgozgatok mostanában, meg klubbos barátomnak, Ogennek…..
Ennek a napja is elérkezett.Lakozással kicsit szórakozni kellett, szokás szerint ugye, de a végeredménnyel meg vagyok elégedve, a bal szeménél kicsit mellé van festve a piros, de már nem volt türelmem kijavítani. ..
Aloha! Ma nem kellett dolgozni mennem, így hát azon melegében befejeztem Kaba barátom 3 kakibácsiját, persze előtte kiganéztam mindkét szobám mert már elég káosz volt.Volt utómunka rendesen mert balfaszkodtam, de a végeredmény szvsz szép lett. ..
Újra itt! Már a tököm is kivolt azzal hogy jó ideje alig jut időm festeni.Hazaesek 18:30kor, aztán örülök hogy élek, utánna meg Gyurival heroes4-5-özünk, de az jó dolog, mert jövőre ritkán tudunk majd együtt állatkodni.Na szóval,már jó pár napja napi pár ecsetvonással…..