Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Clyburn

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A Kitchen Budapest és az UrbanCyclr altal készített látványos animált térképen mutatják meg, mikor merre biciklizünk Budapesten. GPS adatokból összerakták, hol mikor és merre bicikliznek közlekedünk a reggeli forgalomtól az éjszakai bulizáson át a hazamenetelig. Persze nem…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Daniel Clyburn 2011.07.06 18:25:29
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Daniel Clyburn 2011.04.23 01:12:04
@fda: Ilyen egyszerű! Leejtenek egy csavart és felrobban egy kontinens. Talán kettő is, ha nincs szerencsénk. És a többin is mindenki meghal. Szerintem sokkal több szén-és olajtüzelésű erőmű kellene, hogy ne károsítsuk a környezetet és a következő nemzedékeket. Vagy Afrikát be kéne borítani napelemtáblákkal és szélfarmokkal. Ott úgysem lakik senki.
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..