Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VőfélySanyi

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete Lista Sajnos ebben az évben is találkoztam már olyan szolgáltatókkal, akik - finoman fogalmazva - nem voltak a helyzet magaslatán.

Az év elején egy zenekar tagjai gondolták úgy, hogy ha nem táncol a násznép, akkor ők sem zenélnek. Így sörrel a kezükben sétálgattak,…..
A szezon egyik legviccesebb leleplezése: a DIGI nem számított arra, hogy ennyire népszerű lesz az internetszolgáltatása, ezért akkora (úgy értem, olyan kicsi) elosztó aljzatokat szereltek föl, ki tudja hány lépcsőházban, hogy a switch-nek nevezett alkatrészek néhol már beteltek.…..
VőfélySanyi 2009.06.15 13:08:51
A DIGI az egy igen érdekes cég. Apámnak rendeltem tőlük egy parabolás verziót, még januárban (vidéken élnek ahol nincsenek kábelszolgáltatók. Március közepére sikerült is felszerelniük. Viszont nekem azt mondta a szerelő, nehogy kihúzzuk a konnektorból, mert akkor tönkre megy a memóriája... :-O Mivel anyám nagyon fél a villámoktól, zivatarok idején mindent kihúz a konnektorokból (még az antennát is a Tv-ből...)még a beltérit is. Azóta egyet gondol a kütyü és elkezd magától lépegetni percenként a csatornák között. Cserét nem hoznak ki, igaz garanciális, de csak ha 40 km-re elviszik. A távirányítója az már az első héten bekrepált, azzal ugyan ez a helyzet. De a java még csak most következik. Az apáméval egy időben magamnak is rendeltem egy parabolás szettet (januárban) azt ígérték 4-6 hét a beszerelés. A mai napig 3x voltam bent az ügyfélszolgálaton érdeklődni, de még semmi (Budapestre!) Tegnap voltam az öregemnél látogatóban. Azt mondja, hogy ráz a kütyü! Villanyszerelő vagyok, szerszám hiányába egyik kezemet a falra, másik kezem alkarját a kütyüre. Olyat csípett rajtam, hogy magam is meglepődtem. Szerintem több mint 80V van a burkolatban. Mint azóta kiderítettem, nem egyedi a jelenség. Tehát ha kezd tele lenni a tökötök a DIGI szolgáltatásával és vadul nyomogatni kezditek a beltérit, vagy egyszerűen csak ki akarjátok dobni a picsába, akkor VIGYÁZZATOK, mert beépített elektorsokkolós védelemmel van ellátva!!! Ezek után epedve várom a hozzám öt hónap után érkező szerelőt. Ha megjön, akkor bezárom belülről az ajtót, lekísérem a kert végébe, majd adok a kezébe egy ásót...