Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiber

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
Zsiber 2011.08.14 20:18:15
@Kulics: ez nem igaz, az ügyintézők nagy része nem kap jutalékot. Nem úgy a hitelközvetítők! Ők hozták az ügyfelek kb. 70%.át. A szerencsétlen csak akkor szembesült a kockázatokkal, amikor már lefoglalózta a lakást! A banki ügyintézővel csak a kölcsön szerződés kötésekor találkozott először! Akkor már mit tehetett? A bankban elétették a szerződést, vagy aláírja, vagy bukja a foglalót!
Ennyi erővel szidhatnánk a pékeket is, mert hű, a szemetek pénzt kapnak a munkájukért, ezzel megkárosítanak minket, akik 350Ft-ot fizetünk a kenyérért!
Nekem is van hitelem, de én használtam az eszemet is a döntésnél, és az alábbi kérdéseket tettem fel magamnak:
1. Mi fog velem történni az elkövetkező 20 évben valószínűleg /válás, esküvő, gyerekszülés, betegség/?
2. Ha valami történik,ki tud segíteni nekem?
3. Mit csinálok, ha elveszítem az állásom?
4. Kihez tudok költözni, ha nem tudok fizetni?
Mindezt megbeszéltem a családommal. Felvettem a hitelt, fizetem, ennyi.
Gyé egy szinte mindennapos szivatás részese lett, amikor igent mondott a Citibank által telefonon felajánlott személyi hitelre. Kiderült, hogy mégsem kaphatja meg, de azt, hogy miért, semmilyen formában nem hajlandók elárulni:Lassan másfél éve vagyok többé-kevésbé elégedett…..
Gabriella példájából kiderül, hogy ideoda átlépegetéssel, illetve Aranykor Nyugdíjpénztárral zárni a sort nem jó stratégia. A következő életében semmiképp ne kövesse el ezt a hibát! Mindenestere az általában elég érdekes, hogy a tavaly mindenkinek kiküldött értesítőkben…..
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
Zsiber 2009.09.02 22:38:57
@morrisal_:
A bankkártyád soha nem volt ingyenesen használható. Max. az első éves kártyadíjat engedték el.
Igényléskor kellett volna kicsit jobban odafigyelni az ügyintézőre, aki ezeket elmondta, ahelyett, hogy ilyen baromságokat írogatnál.
Menj be egy fiókba, szüntesd meg a számlád, biztos örülni fognak, hogy egy hülyével kevesebb ügyfelük van!
Zsiber 2009.09.02 22:43:22
@kispista2:
úgy látom Te vagy az egyetlen értelmes ember ezen az oldalon
Zsiber 2009.09.02 22:47:35
@rennie:
És akkor mi van, ha hitelfelvételre buzdítottak?
Mi vagy te?
Ovis, aki szót fogad?
Vagy felnőtt ember, aki gondolkozik?
És ha azt mondták volna, hogy ugorj a kútba? Beleugrasz?