Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bende Endre

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, volt már ilyen, nem is kevés. Azért érdemes megnézni, hogyan törik össze a finnek legszebb kincseiket, és meghallgatni az erdeti hangot. 10 perc, 97 törött autó. Ha nincs ennyi időd, itt a munkahelybarát verzió, tudjuk ugyanezt 2.5 percben is. ..
... ahhoz SAABrinának 17 év kellett. A 300.000 km tizedét már együtt töltöttük, remélem lesznek még ünnepelni való alkamaink együtt!..
Autófília Már megint Pannónia! 2010.03.30 14:51:00
Kedves mázló úr! Elnézést, amiért az Ön Nevét Kisbetűvel Írjuk, de ellenkező esetben az "úr"-nak kellett volna lemaradnia - mégis jobb ez így. Az igen nagybecsű Autófília Blog egyik szkepti... szerkesztőjeként írok önnek. Technikabuziként nagy örömmel olvastam,…..
Történt, hogy a belváros egy patináns környékéről hirtelen kint találtam magam budapest csücskében. Ide járok ki mindennap dolgozni, nagy örömömre. Az egy dolog, hogy a kisautóm 15 rongyot megiszik havonta, pedig 5öt fogyasz 100 on, meg hogy már a barátnőm vezet egy ideje, mert…..
Bende Endre 2009.10.02 11:30:27
@Peter Faith:
Miaz hogy? Nagyon is Péterem!
Adjunk már a reformkonyhának...
Nekem 10-e utáni hétvégén akár optimális is lehetne. :)
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
Autófília Szőke nő autót mos 2009.06.03 08:30:00
Pár hete scheerti posztolt egy igencsak derék megfordulást, záróvonalon át, a budai alsó rakparton. A nagy fáradtságot ki kell pihenni, és mivel mással lehet, mint szépítkezéssel. Mivel autóban ülünk, ezért azt is rendben kell tartani, egy alapos mosással. Hogyan teszi ezt a…..