Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_csótány

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocifociblog Ötletadó - Kedd 2017.08.22 16:12:21
Angol labdarúgó-ligakupa (Carabao Cup) & Bajnokok Ligája - Selejtező Angol ligakupa (második forduló) & Selejtező VISSZAVÁGÓ (csoportkörök előtti utolsó meccs) Az adott nap "Kupák" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz…..
_csótány 2017.08.23 09:53:38
Bocifociblog Ötletadó - Szombat 2017.08.19 01:32:25
Az adott nap "Bajnoki" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek. Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott) Juventus - Cagliari Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) @ Odds: 1,50Verona - Napoli…..
_csótány 2017.08.20 11:12:34
Az adott nap "Európa Liga" mérkőzéseiből válogatott tippek, ötletek. Két - három típus biztos, ezen felül lehetnek még bónusz ötletek. Single BTS & OVER' tippek / C & C+' értékelésű tippjeim (kombiba is ajánlott)  Milan - Shkendija TetovoTöbb, mint 2,5 (Gólszám 2,5) @ Odds: 1,45Apollon…..
_csótány 2017.08.18 10:25:12
Igen aktuális kérdés, hogy mit tegyünk, ha reklámozni kellene, de nincs pénzünk. A hagyományos - offline - világban is léteznek trükkök, módszerek, de az internet aztán elég sok jó lehetőséget ad! Először is fel kell ismernünk, hogy a tőkénk nem kizárólag pénzt jelent. Van…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
_csótány 2012.02.23 20:38:52
@Ambrus Gergely [SG]: az mivel jobb mintha a suzuki udvarán áll? :D
Pár napja a Facebook-on beraktam külön listába azokat az oldalakat, amiket követek, és érdekelnek is. (Itt a leírás, hogyan kell ezt meglépni.) És azóta direkt figyelem, mennyi infó az, amit átenged a szűrőn a Facebook. Kevés. Nagyon kevés. Kibaszottul kevés! Egész egyszerűen az…..
Onlinemarketing blog Go 2012! 2011.12.31 11:48:51
Sokan értékelték már 2011-et, én ezt most nem tenném meg. Egyrészt, mert nem tartozik a kedvenc éveim közé, másrészt, mert véleményem szerint egy sodródó, átmeneti év volt: nem most kezdődtek és nem most végződtek a fontos dolgok. 2010 hatásait érezhettük idén, és majd…..
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
Valótlanul állította dr. Kovács Zoltán, a Magyar Autóklub főtitkára az alábbi videóban (6:24-től) hogy ő és Hegedűs Oszkár, az Autóklub elnöke valamint feleségeik 2003. októberében a FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) éves közgyűlésén vettek részt…..
_csótány 2011.11.15 22:00:02
Én már a 2011-es Superseo konferenciát is megszavaznám az év magyar konferenciájának. Nem csak azért, mert szakmailag valóban értékes és érdekes előadásokat és beszélgetéseket követhettek végig, akik jelen voltak. Hanem a helyszín és a hangulat, a szabadfoglalkozásos része is…..
_csótány 2011.11.14 19:09:52
@hírbehozó: nembánom, szívesen elfogadok egyet ;)
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Japán fejlesztő készítette el a kis biciklin kerekező kis robotembert, aki a romantikusan hangzó Kondo KHR-3HV nevet kapta a keresztségben. A kisméretű humanoid már kisérleti gólyalábazással is bizonyított, de a filmet látva, egyértelmű, hogy számára a kerékpározás testhez…..
A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a…..
_csótány 2011.10.20 10:24:49
@Seduxen: jah, engem bevittek volna, mert feleslegesen ugráltatom őket :D
_csótány 2011.10.20 11:16:59
@Ironfist: nokedlit és túró rudit is tudok odakinn is enni. visszafizetni meg úgy gondolom, hogy nincs mit, mert a szüleim által befizetett adóforintokból bocs, hogy oktatáson vettem részt. visszafizetni szerintem pont az ilyen semlyéneknek kellene, mer én legalább bejárok a munkahelyemre, míg róluk ez nemigen mondható el.
Kisebb szünet után visszatér a blog a tettek mezejére. Vagy valami ilyesmi...
_csótány 2011.10.05 19:56:28
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
addict Reklámozz metróval! 2011.09.12 10:00:00
Míg Budapesten többnyire csak peron plakátra, oldalfal reklámra vagy balusztrádra futja a márkáknak a metróban, addig New Yorkban egy egész metrót is felhasználnak egy reklámra. Pont ez történt pár napja a Nagy Almában, ahol az HBO legújabb sorozatát, a Boardwalk Empire-t…..
A kis- és közepes vállalkozásoknak jelentős részének már évek óta van weboldala. Éppen ezért feltételezem, hogy a legtöbb kkv-s olvasómnak is van. De milyen ez a weboldal? Működik? Hozza a megrendeléseket? Erre én, innen, nem tudok választ adni, nem vagyok távgyógyító, sem…..
Ma kaptam a hírt, hogy az ETARGET hazai hálózatán elérhetővé vált a retargeting lehetősége. Nem számít ez a megoldás már újdonságnak, de nem is annyira elterjedt, így érdemes felidézni, miről is van szó. Ezt írja az ETARGET:Ez a marketing-technika lehetővé teszi olyan emberek…..
Praxis Amputálták a lábamat 2011.07.24 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxisblog! Az…..
_csótány 2011.07.24 22:00:52
én is hozzászólnék.. mivel ha cukorbeteg valaki akkor is dolgoznia kell mert a családját el kell tartania..
saját példa, hogy édesapámnál is cukorbetegséget diagnosztizáltak és oda is figyeltünk rá, de munkája miatt (gáz, központi fűtés szerelés) azért ez elég komoly kihívást jelentett. Épp pesten dolgoztak mikor olyan rosszul lett, hogy hívni kellett hozzá a mentőt, ahol már alig kapott levegőt. beérve a kórházba egyből műteni kellett, viszont ez azért volt veszélyes mert míg olyan gyógyszereket szedett ami meggátolja a vér alvadását, így fenn állt a veszélye, hogy elvérzik a műtét során. a kisagy egy részét el kellett távolítani mert elhalt (ugye ez a mozgás és a nyelés funkciója miatt volt rázós rész), jó pár hétig aggódtunk a kórházban nap mint nap mert elég magas volt a láza, és a gyógyszerek miatt is elég kába volt, valamint eleinte lehetett látni, hogy a jobb fele nem úgy funkcionál mint ahogy kellene, később a nyeléssel is gondok voltak. hál Istennek egy napon javulásnak indult, szépen lassan lement a láza is (ráadásul pont nyáron 50fokban volt), szépen lassan, eleinte cseppenként lehetett itatni (szó szerint cseppenként), később lakóhelyünkhöz közeli kórházba szállították, ott elkezdték az ilyen mozgás terápiát is. majdnem másfél éve történt az eset, és ma már lerokkantosítva ugyan, de itthon kertészkedik, biciklizik :)
tehát a lényeg, hogy előtte is odafigyeltünk a cukorbetegségére, de sajnos a fizikai munkát végzőknél ez nehéz dolog sajnos. most a történtekhez képest elég jól van, és esténként szüleim közös biciklizéssel, vagy sétálással, sőt a család cukorbevitele szinte 0 lett, mert sok utánaolvasással kutakodással tökéletesen lehet pótolni a cukrot, és szinte észre se lehet venni, hogy valamiben nincs cukor (hozzáteszem a boltban kapható cukormentes termékek ára elég bórsos, közben meg adóztatják a cukros dolgokat, de hogy az egészséges termékek olcsóbbak legyen azzal már nem törődnek...) tesznek is a cukorbetegség ellen. ez egy alattomos betegség, aminél pont az a baj, hogy nem fáj, így sokan nem törődnek vele, és ez vezet bajhoz, mert amikor már fáj akkor gyakran késő...
ui.: a legnagyobb szerencséje pedig az volt, hogy ez az egész pesten történt, mert mint utóbb kiderült a környékünkön ezt nem tudták volna megműteni, és mire pestre értek volna vele, már késő lett volna, valamint nagy köszönettel tartozunk mind az orvosoknak, mind az ápolóknak a hálapénzt el sem fogadták! azóta is nekik ajánljuk fel adónk 1%-át ami nem sok, de legalább nem az állambácsi zsebébe megy.
érdemes néha ilyen ingyenes vércukorméréses napokat igénybe venni, mert ha korán felismerik elég jól kezelhető.
Nagyon bosszantó, hogy egyébként jó nevű webszerkesztő cégek is mennyire nincsenek tisztában a keresőoptimalizálással. Ez persze jó nekünk, akik ezzel foglalkoznak, de az ügyfélnek nem jó. Plusz költség, plusz idő, pedig némi alapvető tudás és odafigyelés nagyon sok dolgot…..
_csótány 2010.02.18 11:33:29
@Konrad:
"El kell neki magyarázni, hogy ezek fontos dolgok."
.. és a többség általában azt mondja, aha csináljuk, de mikor rágod a fülét a tartalombővítés miatt: "erre most nincs idő..."

"...miért nem jó a flash menü.."
miért is ne lenne jó? ha sok a flash, ott az oldaltérkép, és megoldva a probléma...

ez nagyon ügyfél függő egy probléma, mert ő mondja meg, hogy mit akar, és ha az egész oldalt flashben akarja, te aztán papolhatsz neki seo-ról...

ergo ha kér keresőoptimalizálást úgyis úgy van kialakítva az oldal ahogy kell, ha nem akkor szenved vele a halál, ha nem fizetik meg, engem is hidegen hagy a keresőoptimalizálás
_csótány 2010.02.18 12:27:40
@Konrad: nem hiszem, hogy mindenkinek az a vágya, hogy első legyen a gugliban, aki használja a keresőket felötlik benne a kérdés, hogy akár énis lehetnék az első? ekkor megkeresi a céget aki az oldalát készítette és informálják a lehetőségekről.
én személy szerint alapból keresőbarát url-eket alkalmazok, és amit tudok megteszek alapszinten, de nem ölök bele több időt mint amire megbíznak, a keresőoptimalizálás is egy szolgáltatás, ha kell akkor meg is kapja, de ha nem akkor felejtős..
Több pletyka is kering a magyar piacon különféle akvizíciós törekvésekről. Az első őszi bevásárlás már nyélbe is üttetett. A Sanoma vette meg az Olcsóbbat.hu árösszehasonlító szájtot, ami - Longhand beszámolója szerint - napi 15 ezer organikus találatot tudhat magáénak…..
Nos, még zajlik a Golden Blog úgynevezett mainstream kategóriájának versenye. A nevezettek listájába valami megmagyarázhatatlan oknál fogva bekerült a Webisztán is. A nyeremény pedig egy rakat PC-játék. Szokásunkhoz híven most is felajánljuk a nyereményeket nektek. Ha nyerünk, a…..
_csótány 2009.08.10 17:43:38