Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gery No1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
A Trianon évforduló kapcsán a médiát telenyilatkozó megmondóemberek szövegében volt egy közös vonás: a politikai kérdést a pszichológia nyelvén próbáltak megoldani. Szerintük Trianon egy „trauma” ami nincs „feldolgozva”, „kibeszélve”, nem…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
A britek imádnak tehetséget kutatni, a Britain's Got Talent nevű össznépi verseny mellett, amiben a kutyaidomár mellett megfér a pocakos fakír és az aranytorkú skót háziasszony is, van nekik egy külön énekesekra szakosodott is, az X Factor. Ez a műsor azonban nem egészen olyan, mint…..
Gery No1 2009.08.25 12:20:20
Brékingnek minősítettem, bár ebben az esetben ez annyira nem fontos tulajdonképpen, meg hát egyébként is régen volt saját posztom. Szóval éppen nézem a Kinsey című filmet. Emberek a szexuális szokásaikról mesélnek. Azt mondja egy fiatal lány, némileg pironkodva: "Sokat…..
Gery No1 2009.07.23 10:32:07