Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikszmen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, így kell folyamatosan a köztudatban tartani egy termet. Az ujjerőben ismét verseny lesz.  A folyamatosan emelkedő ujjerős megmérettetések szinvonala, és görülékenysége, na meg a kunsztok ötletessége, garancia egy jó versenyhez. Kiírás a tovább után. Az előző…..
ikszmen 2010.05.27 21:18:50
@SupaCow: Egy kis kiigazítás: a kunsztokat jóval verseny előtt és hosszú órák során próbálgatva készítik el. A verseny előtti éjjel aztán egyszerre kerülnek fel mind, de az sem megy 20 perc alatt.
Ismét egy verseny, ezúttal egyetemi és főiskolai hallgatók részére. Helyszín Bercsényi kollégium BME. Időpont: 2010.03.24 - Most szerda A kezdés és befejezés időpontját nem egészen értem. De a tovább után az egész kiírás megtalálható.  Ide azt hiszem nem tudok…..
Vagyis balett a falon. Isabel von Rittberg volt olyan elborult, hogy kitalált nekünk egy teljesen hasztalan kortárs táncot. Elmondása szerint légies megjelenést kölcsönöz, de ez nem igaz. A szinkron úszás útán elnevezem ezt a táncot szinkron boludernek. Persze, gyakorlati haszna…..
Múlt héten "sztárok" másztak a nemrég megnyílt Spider Clubban. Például Szabó Erika is, akiről köztudott, hogy már lassan évek óta mászik. Fotó: Just Creative..
Másodszor rendezték meg, január 30-án a Boston Rock Gym-ben, a 2400 dollár összdíjazású versenyt. Részletes beszámolók, fotókkal itt és itt. A döntős út a Black Diamonddal, nagyon kemény, igazi kreatív mászás :) Sajnos még csak ilyen amatőr felvétel van róla: ..
Elérhető az Indavideón a Patagónia tornyai. Egyelőre nem láttam, de itt egy részlet az indexes ajánlóból A monumentális sziklatűktől szürreális vidékre szervezett expedíciót a magyar sziklamászás két nagy öregje, Babcsán Gábor és Nádasdi Oszkár 2003-ban. A Kovács…..
Egy olyan helyen, ahol a sziklamászásra is nagyszerűek a feltételek, egyre csak nyílnak a jobbnál-jobb mászótermek. Mint például a Movement Climbing + Fitness. Éppen olvastam egy régi Matulás cikket, ami Magyarország egyhelyben járásáról szól. A budapesti…..
Nem fogok oldalakat írni a versenyről. Megmondom a frankót és mindenki mondja el mi a véleménye. Lezajlott a verseny, és jó volt. Az már az előző verseny alkalmával is világos volt,  hogy a helynek kétszer akkorának kellene lennie a kényelmes versenyzéshez. 75 induló…..
Ha nem vagy 18 ne is kattints a tovább gombra. Ez a post nem neked szól. Egy kedves lány bemegy a mászóterembe, ahol egy nagyon segítőkész kopasz úriember várja, hogy bevezesse a biztosításos mászás örömeibe. Az atomnagy terem véletlenűl tök üres. Történnek az események és…..
Július 27-től (hétfő) augusztus 6-ig (csütörtök) a Boulder Club karbantatási munkálatok miatt zárva tart. Meg nem erősített hírek szerint komolyabb átalakításokkal számolhatunk: - új fogások, új színek - új áthajlás elemek - nagyobb barlang (bal hátul) - végre a műszikla…..
Ugyan már az év közepében járunk, de úgy érzem érdemes beszerezni ezt a 2009-es mászós naptárat. Én már rendelem is meg.....
A minap bukkantam erre a fantasztikus videóra:http://www.rtlbulvar.hu/video/51214Két dolog miatt érdekes valamennyire. Az egykori szépségkirálynő, konstans celeb, Horváth Éva kúszik fel egy kisebb falra, irgalmatlan nagy sisakkal a fején, amit nem tudom miért kellett ráadni, de ami…..
Más néven: II. Zsombó ABC boulder verseny. A nemzetközileg is jegyzett verseny másodszorra került megrendezésre. Zsombó, a Szegedről 20 perc alatt elérhető település, annak is a legszélén fekvő telek ad otthont a rendezvények, amely Táborosi Gábor sajátja. Az itt található…..
Kiválló időket élünk, ugyanis minden hétvégére jut egy nagyszabású nemzetközi boulder verseny. Ezúttal Denverben a Teva Mountain Games. A végeredmények a következőek: Nők dobogósai: 1. Alex Puccio 2. Alex Johnson 3. Akiyo Noguchi Férfiak dobogósai: 1. Jonas Baumann 2. Daniel…..