Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobozon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Worms 2011.01.27 14:00:00
1996, Kandó kolesz, 302-es szoba. A falakon már kicsit kifakult képek meztelen nőkről (még az előző nemzedékek ragasztották ki őket), a plafonon egy lábnyom (ez már a mi művünk volt), a fiókokban megnevezhetetlen állagú és eredetű kajamaradékok. Egyetlen pc van a szobában,…..
Tobozon 2011.01.27 16:42:14
@GiveltAway: "Tököm bököm csütörtökön" és társai :)
Ártatlan, dolgos, családfenntartó rosszhumorbloggerként vissza kell utasítanom azt a vizuális és főleg mentális agressziót, amit Cseregle követett el, amikor elküldte a fenti képet, a következő szöveggel:A neten épp Robin Hood-ról szóló angoltudósos cikket olvastam és jutott…..
Tobozon 2010.03.11 01:14:24
Végső UPDATE: lejárt a selejtező kör határideje, a szavazólapokat levettem. Előbb-utóbb jövök a döntő mezőnyével, természetesen új posztban.Mindenkinek köszönöm a szavazatokat. _________________________________________________________________________ Sziasztok,arra…..
Tobozon 2010.01.07 12:24:39
@Lobra: Tudom, hogy ez nem egy matekos blog, de miért kellett 5-tel osztani az átlagszámításban? Így az átlag meghatározásakor egy 0 és 1 közé eső számot kapsz, nem 1 és 5 közé esőt.
Aki egyébként számolgatni szeretne, az a szavazása előtt jegyezze meg az eredeti átlagot (ez az A(x)), ne felejtse el, hányasra értékelte a bejegyzést (y(x+1), és nézze meg, hogy mi lett az új átlag (A(x+1)!
A reál(osabb) beállítottságú olvasók és a pontosabb számítások miatt nem lehetne pontosítani a tizedesjegy utáni értéket? :-)
Tegnap már szállingózott a hó, ezért most a jégkockás Bloxorz-klónt, a Brickert vettük elő, amit már többen is elküldtetek nekünk. A főhös ezúttal egy jégtömb, aminek mindenféle trükkös pályákon kell eljutnia a megváltást jelentő sárga négyzetig. Alakjából adódóan…..
Tobozon 2009.12.15 11:04:31
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
 Cuddy:– … and a disturbingly large proportion of your comments are racist or sexist. (… és a megjegyzéseid nyugtalanítóan nagy hányada rasszista vagy szexista.)House:– That top makes you look like an afghani prostitute. Would be an example of that. (Ebben a…..
Amennyire egyszerű, annyira jó logikai játék a Tower Blaster. A lényeg, hogy adott méretű építőelemekből tornyot építsünk úgy, hogy az alaptól a csúcs felé haladva egy kisebb és kisebb elemeket használunk. Ez eddig nagyon egyszerűnek tűnik, igaz? A dolog lényege azonban az,…..
Tobozon 2009.07.09 09:41:12
@Pikka: jaja. Jön a gémóver, a vikingek örülnek, a baltával szétkapják a tornyomat, és elnavigál az oldalról. :-(
Még a 2. szinten is szomorú, h. nem tudtam folytatni. Pláne a hetediken.
„Zogtar vagyok a Xarsia32-ről. Azért jöttem, hogy szanaszét alázzalak kő-papír-olló teniszben” – közli a keretsztorit Madafaka fedőnevű munkakerülőnk pályaműve. A feladat tehát az, hogy a kő-papír-olló szabályait követve küzdjünk egy űrlénnyel: ha ő adogat…..