Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsrot8

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Így leszünk mindannyian Bolygó szívzsidók: Az igazság az, hogy azóta sem gyógyult meg a szívem, hiába randiztam más srácokkal Nem is tudom, hol is kezdjem. Talán a legelején. Én 17 éves lány, ő 18 éves fiú volt akkor (tavaly) Nyári munkám során kezdődött a történetem,…..
netsrot8 2009.06.25 09:32:26
netsrot8 2009.06.25 09:38:27
@Prior: nem lehet minden nőt megdugni a Földön, de törekedni kell rá.....
Egy egész hetet úsztunk meg Sas Józsi nélkül, nem is tudjuk, hogyan bírtuk ki. Most azonban viszontláttuk a Mokka reggeli adásában, ahogyan nem szűnő derűvel és életvidámsággal, öniróniával mesélt viselt dolgairól. Ha-ha, nem börtönviselt, csak felfüggesztett dolgairól. Mert…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Pilu arROGÁNs Ferrari 2009.06.18 10:41:00
 Persze, mindig utólag okos az ember… Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak,…..
Konzervatórium Humor, másodfokon 2009.06.17 19:03:00
"Józsi az életben maradásért küzd valamennyi színpadon töltött percében, a mélyről jöttek elszántságával, a létükben fenyegetettek elkeseredett lázadásával. A Sas Józsi-félék többé már nem hajlandók veszíteni" - idézte a Heti Válasz februári cikke Verebes…..
Mi sem mutatja jobban a szocialisták választási esélyeit, mint hogy 2009 nyarán ötletünk nincs, hogy ki lehetne a párt miniszterelnök-jelöltje jövő tavasszal, vagy akár már idén ősszel. Pedig a szocialista Miniszterelnök kerestetik! című szórakoztató műsor a magyar politika…..