Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buligép

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Rémálom 110 millióért 2010.01.19 07:28:00
De szeretnék én is sej, Duna parti házat, amit a levonuló ár soha el nem áztat, de ha mégis megesik, hogy betör a víz rém, százmillió péz'emet egybűl vissza kérném.... A GoldenGenyó díj évi várományosa alsó telekszomszédunk. Az hagyján, hogy nyár elején nemes…..
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
buligép 2009.10.19 14:39:04
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
buligép 2009.09.29 10:10:53
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
buligép 2009.09.07 11:53:44
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
 Gondoltam folytatom, hátha lesz egy 1 a 2-ben felállásban részem. Helló szakítósblog. Nem állom meg, hogy ne meséljek én is. Előre szólok, jó hosszú lesz. Voltam mindkét oldalon. Volt, hogy leráztam én is (amit azóta meg is bántam, hogy mindezt dugás nélkül, pedig már…..