Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenczhalmi Ferdinánd

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Fotosoppolt sün 2009.06.17 11:45:00
Az utóbbi idők legpihentebb sztoriját fogjátok mindjárt Rocko jóvoltából olvasni. Írt ő eleget, nem is rizsázok hozzá. Esetleg csak még annyi, hogy nagymamája egyébként szerintem nem a létráról esett le, hanem szülni vitte. Olvastam a felhívást, hogy hangszórót lehet nyerni,…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Lehet valaki akármilyen óvatos motorral, attól még életveszélyben van az utakon. Lacaca nem hívja ki maga ellen újra a sorsot, miután másodszor csapta el autós Budapesten. Tavaly ott szakadt meg a történet, hogy megtörtént a baj. Később kiderült, hogy a kedves autósnak nincs fél…..
Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.17 08:22:56
autózz! Antikopaszállat 2009.06.16 19:07:00
Ha azt mondja, nagy darab kopasz, szinte mindenkinek egy olyan figura jut eszébe, aki már gyerekkorában is komplexusoktól szenvedett túlsúlya miatt és megverte a kisebbeket, felnőve pedig állat módjára közlekedik, mert neki úgysem mer beszólni senki, ha meg mégis, akkor legalább van…..
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.12 07:54:50
@Egyéves Önkéntes: vagy kicsit pörgetni akartak, ha olyan szégyenlősek. De ott lehet szopetni rendesen, mert maximum a hajókból látnak, de a német nyugdíjas csoport biztos örül neki :-D
Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.12 12:20:05
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.12 10:05:08
@Hyberoid: Ez hazugság, mert indoklás minden levélben van!!!! Kicsit szépítetted a sztorit, főleg a volvo s60-at, mert trabant kombit akartál írni, nem?
A kérdés igazából így hangzik: miért nem takarodik haza minden csöpögő orrú pultos és pénztáros vagy miért nincs szkafanderben? A kedvenceim azok a közértes pénztárosok, akik a bejárat közelében folyamatos huzatban szenvednek, jobbára megfázva. Végülis úgyis megsütik azt a…..
Tékozló Homár Robotot vegyenek 2009.06.10 10:47:45
Szeretjük a szép gépeket, főleg ha egy kicsit értelmesek is, úgyhogy amióta NAK elküldte ezt a hirdetést az 1,85 misiért azonnal elvihető öreg robotról, azóta csak álmodozunk...
Ferenczhalmi Ferdinánd 2009.06.11 13:29:27
A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land? Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette,…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..