Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecikun

12 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
Fecikun 2012.04.09 19:53:35
Mi lenne ha magyar blogolók és komentelők , megtanulnák simán élvezni a zenét és egyéb művészeteket, ahelyett, hogy mindent fikáznak és azon agyalnak ,hogy az előadó tényleg az-e akinek mutatja magát vagy csak szerepet játszik..., a showbiznisz erről szól szerepet játszanak az emberek azért ,hogy a közönség élvezze a művét, jut eszembe a legtöbb magánember is szerepet játszik állandóan, kevés olyan van aki önmagát , meri adni mindenhol és mindenkor, ebből kifolyólag elég nagy képmutatás arról értekezni, hogy egy előadó esetleg szerepet játszik és a magánéletben egy teljesen más ember! Gondolom a poszt írója Szívesen szembe állítani Lana-t Adele-lel , hogy , mert ő aztán magát adja! Ha valaki megnézi Adele élő felvételes koncertjét ( youtube: Adele at Royal Albert Hall ) akkor észreveheti azt ,hogy a csaj nem egy melankólikus picsa ,(ezt ő maga is elmondja a koncert alatt) mint ahogy az a zenéjéből lejön , hanem inkább egy életvidám , jó humorú csajszi! Az ember nem egy állandó valami, hanem folyamatosan változik, meglehet ,hogy egy zenész a színpadon éli ki azt az énjét amit a magánéletben nem mer vagy nem akar megmutatni magából! Vagy az is előfordulhat , sőt mi több ebben biztos vagyok ,hogy minden embernek több arca van és nem lehet beskatulyázni, csak az átlag ember szeret mindenkit valamilyen csoportba sorolni, mert úgy könnyebb neki az élet! A lényeg ,hogy Lana egy nagyon jó énekes és a jelenlegi mainstreem zenei világban ahol túlsúlyban vanaz electro és dance , meglehetősen üdítő a zenéje! Próbáljuk meg élvezni a zenét , minden dalban találhatunk valami olyat amitől különlegessé válhat a dal számunkra, lehet ,hogy tetszik az üteme, vagy a dallama esetleg az énekes hangja vagy a szerencésebbek számára akik tudnak angolul a szövegben is lehet valami ami megszólítja őket! Legyünk kicsit rugalmasabbak és ne akarjunk állandóan mindent túlkomplikálni! Carpe Diem!
Fecikun 2012.04.09 20:34:49
@Felhősaláta: Meghagyom mindenkinek a lehetőséget, nem azt mondtam ,hogy ne mondja el senkia véleményéd, csak felhívtam a figyelmet bizonyos dolgokra, annyira tetszik amúgy ,hogy pont a magyarokra tett megjegyzésemet emelted ki, biztosan személyes támadásnak éltet meg, ne haragudj érte, de akkor is ezt gondolom és igenis a drága jó honfitársaink nagy része , folyamatosan mindent leszól, mindenben talál hibát, semmi sem tetszik neki, mert azt gondolja magáról ,hogy ő mennyire nagyon király és amúgy is a magyarok mennyire okosak , meg minden! Ehhez képest egyetlen magyar zenei előadó sincs aki bármire is vitte volna világviszonylatban, ezért bosszonat fel amikor a külföldi előadókat buzeráják ilyen olyan alapon! Szerencsére elsősorban külföldi forrásokból tájékozódok, tisztában vagyok vele ,hogy milyen kritikákat kapott Amerikában, de azért ezzel nem kéne takarózni, mert a magyar és az amerikai nép között meglehetősen sok hasonlóság van , nem csak ebből a szempontból, hogy imádnak másokat fikázni, hanem képmutatásban is ! De nem kívánok társadalom ismereti vitákba bonyolódni, mert a poszt nem erről szól ! A lényeget megfogalmaztam az első kommentemben, aki akar elgondolkodik rajta aki nem nem , nem mondtam ,hogy nem mondhatja el senki a véleményét, hiszen én is azt teszem! Peace :P
Fecikun 2012.04.10 14:29:42
@Felhősaláta: I don't appreciate you slander-speaking my name Up-hero-under-ta :D
De amúgy nagyon nem vagyok tucatarc XD De nem ismersz nem tudhatod, attól ,hogy ez a véleményem drága hontársaink nagy részéről nem jelenti ,hogy tucat vagyok , sőt eléggé kívülálló vagyok..mondjuk mindenhonnan kilógok a sorból valami miatt :D Leülnénk sörözni észrevennéd kb 10 perc alatt! Tudom amúgy ,hogy mindenhol vanna ilyen emberek a világon csak nem mindegy mennyien XD Itthon túl sokan , a többség ilyen fújolós köcsög, más szemében a szálkát ugye..., különben ilyen szempontból a Schmittet a magyar társadalommal kellet volna összehasonlítani XD De azt azért tegyük hozzá ,hogy bármennyire is hasonlít a magyar meg az amerikai , azért az amcsik mégis kultúráltabbak a cikk ami ezzel foglalkozik a Billboard magazinban jelent meg és azért , a Billboard elég korrekt, nem fúúújolás van hanem elmondják, konkrétan pontosan mi történt! A mandiner posztja viszont egy hányinger, ezt is többször észrevettem már ,hogy egy angol cikket jól kiforgatva meg egy adag hányással nyakonöntve fordítják magyarra! XD És ez elég gusztustalan , szólj ám ha nem értesz egyet :D Ez nem kötöszködés amúgy részemről csak beszélgetek ha már így megszólítottál :D jah ám mit olvassak vissza, nem vettem észre , hogy átsiklottam volna valamin :D
Mezőgazdasági Bizottság ellenőrző testülete, Ángyán József volt államtitkár: "Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" "Ez egy cégbirodalomnak, a Mezort cégbirodalomnak, a Lajta-Hanság Zrt-nek a leányvállalata. (...) A Mezort cégbirodalom egy…..
Fecikun 2012.03.22 21:55:50
@Egyedi nicket kell megadnod: A Fidesz már azelőtt is demagóg volt, nem ez a fő gondjuk hanem az ,hogy nem értenek a gazdasághoz, meg nagyjából semmihez! Miért nem tudsz azonosulni a 18 éves korig tartó tankötelezettséggel?
Fecikun 2012.03.23 10:12:05
@Egyedi nicket kell megadnod: Senki nem mondta ,hogy mindenkinek diploma kell, de azt be kell látni ,hogy még egy szakmát sem lehet megszerezni 16 éves korig! Ezenfelül nem igaz az amit írtál ,hogy valaki képtelen rá, az oktatási rendszerben van a hiba ,hogy sok helyen még mindig a régi poroszos, tekintélyelvű oktatás zajlik ahol nem foglalkoznak a gyerekekkel, azokat az iskolákat amelyek , pedig ilyen téreneltértek és gyermekközpontúak voltak egy ilyenbe jártam én is( kaposvári Toldi, budapesti Janikovszky) épp most zárta a be a Fidesz! Hozzáteszem azt is , hogy Nyugat-Európában 40% a diplomások száma és ezt kéne nekünk is elérni erre kötelezettséget is vállaltunk! És mégis működnek a Nyugat_Európai államok, nem a minden áron való fejlődés kéne ,hogy a minta legyen ( Kína) hanem a jóléti állam megteremtése (Svédország)!
Fecikun 2012.03.24 13:51:47
@Egyedi nicket kell megadnod: Továbbra is fenntartom ,hogy az oktatási rendszer a rossz, nem tudom hallottál-e már a Waldorf iskolákról vagy a finn iskola típusról, Svédországot nem az oktatás szempontjából hoztam fel, hanem am bloc , mint a jóléti állam mintája! De mivel ott jól működik az oktatás rendszere ezért, lehet 16 éves a tankötelezettség, önmagában nem ezzel az egy két évről van szó, Svédországban hiába 16 év a korhatár elvétve akad olyan aki 16 éves korában ott hagyja az iskolát! A magyar oktatásban nem alkalmazzák azokat a motivációs technikákat, amivel elérhetnék a gyereknél ,hogy szeressen iskolába járni illetve tanulni! Illetve , mint azt mondtam volt néhány iskola , járj utána ha gondolod: ( Toldi Lakótelepi Általános Iskola - és Gimnázium , ide jártam én) van egy nyílt csoportunk Facebookon szívesen várunk minden érdeklődőt, ( Harc a Toldiért) , de ezeket az iskolákat múlt tavasszal az Orbán-kormány szépen kiiktatta , nem elszigelet esetről van szó , tehát nem az önkormányzatok hozták ezeket a döntéseket, minden egyes ilyen iskolát átszerveztek az országban , olyan iskolákról van szó ahol gyermekközpontú oktatás folyik, ahol arra nevelik a gyerekeket ,hogy legyen önálló véleményük és álljanak is ki mellette, ahol a tanár egyenrangú félként kezeli a diákot! Ezekre az iskolákra lehetett volna alapozni a korhatár csökentését, de így ,hogy megszüntették őket, így már nem! Ezeknek az iskoláknak kéne mintának lenniük, ezt a mintát kellett volna az összes iskolában meghonosítani és ezután lehetett volna leszállítani a korhatárt!

"Ahhoz, hogy valaki a politikai manipulációt elkerülhesse, nem arra van szüksége, hogy x évet üljön az iskolapadban, hanem arra, hogy megtanuljon gondolkodni. Elvileg idáig az általános iskola végére el kéne jutni. Ha valakit az iskola 16 éves koráig nem tanított meg gondolkodni, utána sem fogja. "

Ezek szerint a magyarok nagyrésze nem tud gondolkodni, mert már 22 éve manipulálja őket a politika és nem képesek gondolkodni! Általános ikolában fgogalmam sem volt a politikáról, sőt gimnáziumi éveim alatt úgy 17 évesen jutottam el addig ,hogy átlássam a dolgokat valamilyen szinten és még az is igen csekély volt csak annak köszönhetem , hogy ma teljesen átlátom a dolgokat (relatíve), hogy a már említett iskolában ahova jártam elképesztően nagy hangsúlyt fektettek arra ,hogy rávegyenek minket az önálló gondolkodásra illetve arra ,hogy tájékozódjunk a világ dolgaiban! Tehát ez nem egyéni képesség kérdése, a készségeket fejleszteni kell és lehet is a megfelelő módszerekkel!

Vendégmunkások esete: megannyi ország van a világon ahonnan szívesen jönnének egy európai országba dolgozni az emberek, ez az egyik a másik, pedig az ,hogy elérjük azt, hogy a diplomások száma 40% legyen az nem azt jelenti ,hogy a szakmunkákat a társadalom a "fúj piszkos munka, én ezt meg nem csinálom" kategóriába, helyezzük ezt pedig úgy lehet elérni ,hogy a szakmunkáknak vissza kell adni a "becsületét" és meg kell fizetni, ugyanúgy , ahogy Nyugat- és Észak Európában! Erre is a svédeket tudom példának felhozni, saját tapasztalatból: a bátyám kint dolgozik 3 éve és kimentem hozzá egy hónapra hátha akad valami meló nekem, csak ,hogy szépen pofára estem , mert kiderült ,hogy a svéd munkaerőpiac zárt így nem regisztrálnak a munkaügyi központban (angliában például igen) ennek több oka is van , de amire rá akarok világítani az az, hogy a svédek ugyanúgy megcsinálják a németek illetve angolok olvasatában értendő "piszkos" munkákat is! Ezért Svédországban nem olyan egyszerű elhelyezkedni egy uniós állampolgárnak, hacsak nincs diplomája , valamilyen szakmája vagy svéd nyelvtudása!

Remélem érted mire akarok rávilágítani!
Nem volt olyan rég, hogy felháborodott hangú komment érkezett ide: nem is volt EU-ellenes éle a Békemenetnek! A beíró bizonyítékot követelt. (Valaki aztán betette neki.) Pörögnek az események. Hol van már a kezdeti, bayerzsolti szemérmeskedés. Az a kifejezés, hogy "nem…..
Fecikun 2012.03.18 16:21:46
@vladys73: A legjobban "liberálbolsevik buzi zsidó" -t szeretem XD Ebből teljesen nyilvánvaló ,hogy fogalma nincs miről beszél :D
Fecikun 2012.03.18 17:09:57
@vladys73: Foglalkozzon velük a nyári villám az! Csak néha jól esik kiadni a feszültséget az által , hogy kiiktatom őket egy két kommenttel :P
Fecikun 2012.03.18 17:17:26
@vladys73: Ezek már csak ilyenek, menekülnek , mint patkány a süllyedő hajóról :D
Tudom, hogy nem csak a kommentelők fognak meglincselni, de a magyar közélet bolsi-libsi része is. De nem érdekel! Lássuk, milyen lehetőségek vannak még pénzszerzésre a 12 milliárdos rendszámtábla-csere után. 1. Munkahelyfűtési részkompenzációs hozzájárulás Aki nem a saját…..
Azon gondolkodom, hogy lesz-e valaha igazi eredménye annak, hogy tüntetünk, magyarázunk, győzködünk. Nagyon széles az a réteg, aki sokkal inkább vevő a készen kapott, teátrális hatalmi kinyilatkoztatás éljenzésére, mint az önálló gondolkodás gyakorlására.…..
Ma éjfél körül lesz egyéves a blog. Tavaly november első vasárnapján határoztam el, hogy belevágok, s miután az akkor rendszeres éjszakai ringatások között akadt egy kis szünet, valamikor éjjel megírtam a nulladik bejegyzést. „Nagyon nem örülök ennek a blognak. Mi a…..
Fecikun 2010.11.01 20:28:19
Íme helyi rádiószpotunk, mely ízig-vérig LMP-s és helyi érdekeltségű. Premier holnap reggel 6:55-kor a Kapos Rádióban, majd máshol, más időben is hallhatjátok. Kérünk benneteket, terjesszétek iWiW-en, Facebook-on és Twitteren is, küldjétek el mailben, vagy osszátok meg…..
Mint megválasztott önkormányzati képviselő, kezdeményezni fogom:- Egy napközi központ létrehozását PESZTRA néven, ahol a donneri gyerekek 13 órától 17 óráig, pedagógusi felügyelet alatt tölthetik el az időt - amennyiben szükséges, a diákokat különjáratos busszal…..
Tegnap délutáni sajtótájékoztatónkon bemutattuk közlekedési programunkat. Terveinket Jordanics András, az 5. sz. EVK képviselőjelöltje, listánk második helyezettje ismertette. A sajtótájékoztatón elhangzott: az LMP több lépcsőben fejlesztené a város…..
Az LMP kaposvári listavezetője a Somogy Tv Miért? c. műsorának keretén belül, stúdióbeszélgetésen ismertette Kaposvár-programunkat. A részleteket lásd a videó alatt található pdf-ben: Az LMP helyi programjának három fő célkitűzése: a zöld ipar letelepítése, a zöld…..
LMP az önkormányzatokért - Központi rádióspot (2010. ősz) by LMP KaposvárHa tetszett, küldd tovább, terjeszd Te is! Köszönjük!LMP Kaposvár..
Ahogy az a helyi sajtóban is olvasható volt, az LMP a belvárosi, 2000 nm alapterületűnél nagyobb multik megadóztatásával plusz 800 millió forintos éves bevétellel számol, melyet munkahelyteremtésre…..
Az LMP a kampány elején egyeztetést kezdeményezett a többi párt városi szervezetével egy választási etikai kódex aláírásáról. Az egyeztetéseken és az aláíráson azonban csak két párt, a Somogyért Egyesület és az MSZP jelent meg, a Jobbik, a Fidesz-KDNP és a Polgári…..
Többször említettem már, hogy minden idők leginkább egyértelmű választási eredményére számítok október 3-án. A Fidesz esélyes lehet arra, hogy szinte egypártrendszert hozzon létre az önkormányzatokban, ami politikai értelemben eddig nem tapasztalt helyzetet teremthet. Budapest…..
Kutas Viktor környezetmérnök, az LMP somogy megyei koordinátora, az Országos Politikai Tanács tagja. A lista negyedik helyéről fut neki a választásnak. A képviselőtestületben a környezetvédelmi érdekek érvényesítéséért fog küzdeni.1983-ban születtem Kaposváron. A…..
Török Szilvia Eszter műveszettörténész, jogász hallgató. A kaposvári kompenzációs lista 3. helyezettje, a közgyűlésben az oktatás fejlesztésével is foglalkozna.Török Szilvia Eszter vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem…..
A következőkben Jordanics András, Kaposvár 5. számú evk. képviselőjelöltjének bemutatkozását olvashatjátok. András második a kompenzációs listánkon, kellő számú szavazat elérése esetén az igazi zöld közlekedéspolitika megvalósításáért fog küzdeni a városi…..
A következőkben Felder Frigyes kaposvári önkormányzati listavezetőnk bemutatkozását olvashatjátok: 1981-ben születtem Kaposváron, 29 éves vagyok. Az általános- és középiskolai tanulmányaimat itt folytattam, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen hallgattam…..
Somogy Is Lehet Más Szia! 2010.06.27 18:56:00
Szeretettel üdvözöllek az LMP Somogy megyei területi szervezetének internetes blogján! A mai naptól Somogyban is azért dolgozunk, hogy lehessen más, részvételi a politika.Köszönetnyilvánítással szeretnék kezdeni, hiszen hatalmas köszönet illet mindenkit, aki az EP-választások…..
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
Fecikun 2010.06.21 20:32:29
Kedves mindenki!
Sólyom László az eddigi legjobb köztársasági elnök és az lenne a legjobb ha ő is maradna a következő öt évben is legalább addig míg a Fidesz végleg kimúlik..., Orbán Viktor egyszemélyben dönt a párton belül mindenről, ezt bizonyára tudjuk , na most ez abszolút nem demokratikus, most ,hogy megkaták a 2/3-ot majd ő fog dönteni az országot érintő minden kérdésben, "Éljen az áldemokrácia" Gratulálok mindazoknak akik naivan rájuk szavaztak nem számítva arra ,hogy majd őket is figyelmen kívül hagyja hőn imádott Viktoruk , ugyanúgy ahogy az ország maradék 7,3 millió lakóját akik nem szavaztak rájuk. Azt mondja hatalmi ágak szétválasztása.... Parlament 2/3 a Fidesz és az ölebük ( KDNP) javára... törvényhozás Orbán kezében, aztán kormány egyértelmű gondolom... Végrehajtás kilőve...Igazságszolgáltatás...hm...azt hiszem azzal ,hogy Viktor jelöli és a holdudvara megszavazza majd az alkotmánybírákat..szintén kilőve.... ehhez jön még az Állami Számvevőszék meghódítása és a köztársasági elnök leváltása...így összeszedve nem is szorul magyarázatra már semmi úgy érzem. Arra reagálva ,hogy Török Gábor urat támadják egyesek azért , mert tanácsadást vállalt a szociknál...hát azokat nagyon tudom sajnálni , mert valószínüleg nem jutottak még el arra a szintre ,hogy a ketőt különválasszák egymástól, volt egy meló amiért kifizették ő meg legjobb tudása szerint elvégezte a munkáját és ettől nem lesz valaki baloldali, hozzáteszem azt sem igazán értem mi a baj azzal ha valaki baloldali...gond van a fejekben...
Városszerte - és országosan is - új LMP-s plakátokat helyeznek ki az LMP aktivistái. Minden kerületben igyekszünk a számunkra kijelölt helyeket lefedni. (Angyalföldön pl. a Jobbikkal vagyunk a négyoldalú oszlopok azonos oldalán :) )Kérjük, hogyha letépett LMP-s plakátot…..
Az elmúlt 20 évben, elfogadottá vált az, hogy egyes kérdésekben elvesznek a részletek, egy-egy témát csak feketén - fehéren lehet kezelni. Szerintünk nincs fekete és fehér, az LMP egyes szakpolitikai kérdéseket nem egyik vagy a másik oldal érvei szerint fog kezelni, hanem…..
Fecikun 2010.04.01 16:09:43
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Fecikun 2010.03.22 12:10:48
Ott voltam a végtelen kertvárosban Perneczky Laci körzetében másfél óra alatt semmit nem gyűjtöttem, csak egy két pozitív visszajelzést, később megjött Sándor barátom akivel átmentünk egy négy tömbből álló lakótelepre ..a felmentő sereg érkezése új erőt adott...és újabb másfél óra múlva 13 kc-val tértünk vissza a Pernecky házhoz...jó érzés volt fáradtak voltunk ...de elégedettek, ezután Újpest Központ Aluljáró...folyamatosan érkeztek be a kc gyűjtő csapatok....az utolsó két biciklis aktivista 18-at hoztak és ezzel átléptük a 800-at....másnap reggel Blahán gyülekező reggel 8-kor...az lmp-sek megszállták a 8. kerületet...8-tól 15 óráig közel 200 ajánlószelvényt gyűjtöttünk...15:10-kor két kc hiányzott Kispál Gergőnek, hirtelen minden aktivistánk és jelen lévő LMP tagunk elkezdett kiabálni ,hogy nincs-e valakinek két kc-ja, majd mindenki őrült telefonálásba kezdett olyan emberek után kutatva akinek még megvan a körzetben a kc-ja és nekünk adná....amint meglett a két ígéret és folyamatosan egyre több szétrebbent a csapatunk az égtájak minden irányába és ki lett adva az ukasz ,hogy aki kc-t kap azonnal a Baross utcába vigye...15:50-kor mégis befutott egy kc...a Blahára én és egyik társam Rajmi indultunk el ,hogy még négy előtt odaérjünk....felugrottunk a villamosra....ami ilyenkor persze nem tud menni csak mint az anyatetű...na adrenalin szintem az egekbe ugrott remegtem mint a kocsonya ...tudjátok mikor azt érzed ,hogy rajtad múlhat valami életbevágó muszály teljesítened a küldetést....végre elindult a villamos ekkor lenéztem és a talpam alatt ...ott volt a jel....a jel...ami megint erőt adott és reményt..egy LMP-s szórólapra álltam éppen vajon ennek mekkora volt az esélye...? Ekkor már éreztem ,hogy sikerülni fog...a sors is úgy akarja....de még vissza volt a távolság nagyobbik fele ....a percek ilyenkor persze peregnek mintha valaki direkt felgyorsítaná az időt....végül a megállt a villamos , alighogy az ajtó kinyílt, kivágódtam rajta és elkezdtem rohanni még mielőt az emberek tömege elzárja az utamat...miután ezt az akadályt legyőztem jött a piros lámpa és a villamos ami eddig a célhoz segített akadállyá vált....égető másodpercek voltak de az autók már nem tarthattak fel mert ahogy a villamos tovább haladt átrohantam a még mindig piros lámpán az autók előtt és eszeveszett sebességgel rohantam tovább az önkormányzat épülete felé amiről fogalmam se volt hol van ...nem számított ..mennem kellett...rohantam, "mint az őrült ki letépte láncát" aztán egyszer csak tásaim hangja megütötte fülemet az út jobboldaláról... " IDE GYERTEk!"....kezemben az egy darba cédulával ismét átrohantam az autók előtt nem féltem.. tudtam nem eshet bajom ...mert célba értem...üdvrivalgás tört ki mindenkinek az arcán öröm és egyben szorongás is...a jelöltünk még nem volt ott már csak percek voltak hátra....végül megérkezett és a kezébe nyomott cédulákkal "Menj...Menj már!" kiáltások közepette felrohant az épületbe...azonban ...ezután még több ember jött egy ...vagy két cetlivel amivel a Gergő után rohantak többen futottunk marathon-t e napon a demokráciáért ....egymásért...az igazságért.....ez jó érzéssel tölt el , részese lehettem ennek a Csodának...mikor együtt dobogott az LMP szíve , mi akik alkotják egy célért küzdöttünk és sikeresen vetük az első akadályt végül 763 kc-t adtunk le bízunk benne ,hogy elegendő lesz és a csoad amit létrehoztunk nem lesz hiábavaló.....