Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schocex

61 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
London Town Magyarország 2010.03.16 02:48:00
Imádom Magyarországot. Imádom, hogy itt születtem és ide köt szinte az összes baráti kapcsolatom. Imádom a magyar nyelvet a maga bőségével, választékosságával, hangzásával. Imádom, hogy a magyar lányok tényleg világszépek és elég fél évet távol töltened otthonról,…..
London Town Funtime 2010.03.01 14:56:00
Nagyon jó, hogy otthagytam a bármunkát, a múlt hét második fele aktív kikapcsolódással telt. Szerdán Bogival és Lilivel felszerelkezve hárman elmentünk a bejáratott szerda esti partihelyünkre. Jó kis underground klub, tényleg nem az a túristás hely, és elég király underground…..
Schocex 2010.03.16 16:51:13
Az Alfa Romeo a Pininfarina-val közösen készített koncepcióját a Genfi Autószalonon mutatta be a márka fennállásának 100. évfordulója alkalmából. A prototípus egyben tisztelgés is az 1966-os Alfa Romeo Duetto előtt.   ..
Schocex 2010.03.08 22:14:46
 Itt állok az út végén elbocsájtásra várva. Ha kinyílik a kapu és Szent Péter megkérdi mit tanultál Szentpéterváron, hát nemtudom mit felelnék. Azt, hogy a hideg -20-nál kezdődik ? Vagy azt,hogy a finneknél karácsony reggelén az a szokás, hogy az egész család együtt…..
Schocex 2010.01.30 10:38:53
Csak egy apró nüánsz a multból amikor még kettesben laktunk Georgedzsal.Mint Robinson Crusoe élek itt a ismeretlenség tengerének közepén hű társammal Péntekkel (elvégre kreol bőre van annak ellenére, hogy cseh). A hétköznapok egyik tragédiája, ha elfogy a wc papír. Hát…..
 A klaviatúrák sztárja hosszú kihagyás után ismét a pályára lép.Üdv néktek hű olvasók. Folytatom ahol abbahagytam. Még anno írtam róla, hogy északi körutat terveztem. Nahát igen az meg is volt illetve lett volna. Szépen elterveztem mindent. Busszal Tallinba, onnan Rigába…..
From Russia wid love Csőre tölts 2010.01.08 22:48:25
Sok mident láttam már eddig is és kevés dolgon lepődöm meg az utóbbi időben de ma volt két élményem amit muszáj megosztani mert annyira jól szórakoztam és mert mellesleg annyira buta dolgokról van szó.1. Mindenhol a városban méteres jégcsapok lógnak a házak tetejéről meg…..
Hogy mi van ? Megmondom mi van: semmi. Tengetem megmaradt napjaimat, próbálok minnél több társasági életet élni mivel alig maradt már itt valaki és az emberek a következő egy hétben folyamatosan fogynak majd. Ez valójában elszomorító. Mert az eddig végtelennek tűnő…..
Az idei utolsó következik hölgyek, urak ! Na azért annyira nem kell megijedni mert még januárban is lesz miről írnom.Tehát a karácsonyt otthon töltöttem és nagyon nagyon jo volt. Aztán három nappal ezelőtt ismét szedtem a sátorfát és visszahelyeztem a székhelyem a pétervári…..
From Russia wid love Bodysurfin 2009.12.18 19:11:12
Ha még nem mondtam volna akkor most mondom, hogy a tömegközlekedés 5 és 7 között itt halálos. De komolyan. Durván dugó van mindenhol (bár volt már olyan, hogy éjjel kettőkor kerültünk dugóba buli után taxival) ami nem meglepő hiszen a munka végeztével néhánymillió ember…..
Az időjárás nem finomkodik velünk többet. Úgy döntött, hogy bekeményít. A napi maximum általában -9 körül van, a minimum -12 és -16 között mozog. Soha nem éreztem még ilyen hideget. Amire otthon azt mondják, hogy csontig hatol az lófasz, ez az ami először keményre fagyasztja…..
Schocex 2009.12.17 11:54:31
@Siegler: aza gond szigi h 4 hónapja próbálom elkerülni ezeket a nyelvtani szerkezeteket mert nemtudom h kéne rendesen írni, de most nem tudtam máshogy összerakni a mondatot !
Az a baj a vendégkönyvekkel, hogy ott hevernek aztán jön valaki és valami vicceset akar beleírni, de az esetek 110 %-ában nem jön össze a dolog. Hát pénteken kedves finn szobatársam volt olyan jófej és megpróbálta kifinomult humorát megosztani azokon a bizonyos lapokon. Szóval…..
December 1-én került sor a MOME-n Golden Wagner címzetes egyetemi tanárrá avatására, és a 'Mercedes-Benz a design varázsa című' székfoglaló előadására. A Mercedes design főigazgatója egy kis meglepit is hozott magával... 'Golden Wagner a Mercedes-Benz Design…..
Úgy döntöttünk, a Totalcar olvasóihoz idén kicsit hamarább érkezik a Jézuska (más vallásúak helyettesítsék be a hozzájuk jobban illő ajándékhozót). Ilyenkor, két héttel karácsony előtt még kevesebb a dolga az égieknek, az angyalkák például szívesen vállalkoznak egy kis…..
Schocex 2009.12.11 19:22:24
Csörög. 10 perc szundi. Felkelsz. Belerúgsz a szobatársba kettőt. Kötelező vizes körök. Banán bedob, cucc össze, sál sapka, kalap kabát. Kondiba be. Kemény vagy és izzadsz. Tus és szauna jó barátok. Ki, haza, fel. Villás reggeli avagy kanalas ebéd. Zene zsebbe, press play. Ki le…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Nevezzük egyszerűen Joe-nak. Egy sok botrányt megélt fővárosi cég alkalmazottja volt egykor, csak aztán új szelek kezdtek fújni, amik – megfelelő mennyiségű fájdalomdíj fejében – őt is kimozdították…..
Ma úgy éreztem, hogy elég hosszú a hajam és muszáj elmennem fodrászhoz. Meg is tettem, benéztem egy random fodrászatba a suli közelében. A pultus nő botoxolt és plasztikolt volt, a fodrászom meg egy ötven plusszos vén rokker ürge. Miután megkérdzte, hogy honnan vagyok én meg…..
From Russia wid love Finnish Line 2009.12.07 19:49:00
Nagy nehezen de elkezdem jegyzetelni a decembert mármint ami eddig történt. Az előző hét elég mozgalmas volt főleg tanulást tekintve. Megvolt a vizsgám az arab kurzusból, meg számvitel negyedéves és pénteken volt a nagy nap amikor a Nokia projekt végső eredményeit kellett…..
London Town Újabb tanulópénz 2009.11.28 16:05:00
Nem említettem legutóbb, de sajnos a kedd estének volt egy komoly vesztesége is. Mondtam, hogy még a klubból elmentünk 1-2 kocsmába meginni egy-két italt és a maradék nem teljesen tiszta. Hát másnap reggel döbbentem rá, hogy a kis gurulós lemeztáskám a taxi csomagtartójába maradt…..
From Russia wid love Szexi szaxi 2009.11.27 22:36:00
És akkor most egy kicsit hoszabb mese. Nem akarok nagyot mondani ezért úgy kezdem a mondatot, hogy itt Péterváron a népeknek nagyon sokat jelent a kultúra és nagy tisztelői minden féle fajta művészetnek. Legyen az múzeum, színház, kiállítás, koncert mindig nagy a választék…..
Csak egy nagyon gyors és nem túl mély gondolat. Este van már ki ki nyugalomban cserediákok a buszban. Hazafelé mennek szépen, közben angolul bezsélgetnek egymás közt. Amikoris a busz végéből előrejön 2 teljesen kulturált kinézetű srác és ékes amerikai nyelven beszédbe…..
London Town Archie's pimpin' 2009.11.22 20:26:00
Na gyerekek, lehet hogy most kedden végre sikerül megdobnom a hat egyformát. Egy hét CV-postolás után szerdán már az egész hétvégém be volt táblázva trial shiftekkel meg interjúkkal félidős csaposkodás végett. A végén persze úgy alakult, hogy csak kettő tryoutra mentem el,…..