Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bárónaftalin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főtéren nem szabad „tüzelni” a polgárokat kampány idején. Levelet kaptam lájf. Köszönöm küldőjének. Íme csonkítás nélkül: „Kívülálló számára is eléggé furcsa dolgot tapasztaltam múltkor Debrecen városának főterén. Kb. 10 napja a helyi LMP-sek…..
A holtidény legszebb része, amikor vérmesebb szurkolója reggelente bizakodva nyitja ki az aktuális sportlapot, szeme vadul keresi, kit igazolt kedvenc csapata - legnagyobb épülésére. Igazán boldog szegényke sohasem lehet, mert a magyar futballista olyan, mint az a csomag kávé, amely…..
Mi sem jelzi jobban a mai Magyarország abszurd közállapotát, mint az a tény, hogy idén november 18-i határidővel az ORTT megszüntette az ország legnagyobb hallgatottságú rádiójának műsorszolgáltatási jogát. A Slágerrádió működésének utolsó néhány hetében, a világon…..
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
Ki adott erre pénzt? Miért? Teljesen hülye? Vagy a magyar filmgyártásban tényleg nem számít a néző, hisz a jó „biznisz” valójában a szponzoroktól összetarhált pénz „fizetés” címen való elosztása? Emberek, mindig van lejjebb. Csak önmagamat ismétlem, de…..
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
bárónaftalin 2009.08.27 21:00:24
@Admiral William Adama: Akár a teljes parlament is edzőtáborozhatna ott néhány hónapig a saját költségtérítéséből. Hátha valaki örökbe fogadná őket odakünn.
bárónaftalin 2009.08.27 21:07:15
bárónaftalin 2009.08.27 21:11:35
@kamasuka:
Van aki rajong a szarért?
w No pasaran 2009.06.09 17:50:00
EP-választás, III. rész - MSZP Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először a 100 emberből a Szonda szerint csak 18 mondta, hogy ránk fog szavazni. Tavaly nyáron, gyerekek! Egy évvel később nyertünk. Gyurcsány Ferenc, Ősz 27,1 Ez eddig reménytelien hangzik, a 18 százaléka majdnem…..
bárónaftalin 2009.06.09 22:51:16
A MASZOP kudarca a sok free riders-nek, azaz potyautasnak köszönhető. Ők azok (pl. ejtőernyős megyei és városi elnökök, listán mnadátumot szerzett képvuiselők), akik csak haszonélvezői voltak a Fletó-érának.
Nem volt a pucájukban annyi vér, hogy a március 15-i koszorúzáson oda merjenek állni, és szemébe merjenek nézni a tömegnek,hogy vállalják az MASZOPT-hoz tartozást.
Na,ez egy üzenet volt mindkét irányba: balra az, hogy nincs gerinc, jobbra az, hogy ne találjatok el.
Ez okozta a maszop erodálását. Nem volt egész Debrecenben egy nyomorult Ogy képviselő, egyetlen fizetett maszopt alkalmazott, aki koszorúzott volna március 15-én.
Fel lehet venni a "pecsenye sütögető" pólót valamennyi debreceni maszoposnak.
Jobb let volna, ha 2006-ban nem a költségtérítésre+az nyugdíj előtti/melletti apanázsra gondolnak, hanem a felelősségre.

A SZADESZ kudarca idő kérdése volt, amit az elmult 2 évben műveltek az tök homály.

A JOBBIK lehet az a gyűájtőpárt, amelyet a két nagy pártból egyaránt kiábrándultak választhatnak.

A MAdöf AZ eredmény ellenére eltünhet a politikai palettáról: Eassy come easy go.

Na és most a ZSIDESZ.
Sok elagott fazon, akik már csak a zsíros konc megkaparintására várnak.
Lehet-e sikernek nevezni azt, hogy Surjánt, Deutch-FÜR-MIndenkitől-van- gyermekem-de semmire sem vagyok alkalmas- Tamást elküldik Brüsszelbe?
Orbán VV, azaz vesztes és újra vesztes Viktor ismét saját használatú terepjáróhoz juthat extraként lövöédözős kormányőrrel?

Ez siker, ez győzelem?

Ez bizony nem szinvonalasabb csak nagyobb publicitással rendelkező show, mint a palócföldi tősgyökeres, de hú dekurva érdekes an alfa+béta folytatásos epizódjai.
bárónaftalin 2009.06.09 23:14:16
@szemeteske: Ha olvastad A'DER nyilatkozatait, akkor tudhatnád, hogy ez a frakció nem a zsidesz frakciója, hanem ov (oda-vissza nyalok mindent, csak újra miniszterelnök lehessek)frakciója.
Ha ez kevés lenne, tanulmányozd a zsidezs párt-dokumentumait és meglátod, hogy ov (ó, de mondhatatlanul vágyom magamra) dönt minden lényeges kérdésben,
Ov lassacskán érinthetetlenné (brahmin) válik, annak ellenére, hogy kétszer - még egyszer mondom, miként rostfrei tamás

- kétszer elvesztette a választásokat, no és persze Budapest is kétszer elesett.
A történtek ellenére Orbán Vesztes&Vesztes Viktor a zsidesz elnöke maradt, sőt, sportminiszterként ámokfutó barátja is Brüsszelbe teszi át "pótolhatatlan és páratlan" kvalitással bíró tehetségét. Miután Deutch MIndenféle Tomika budapesti lelnökként a nagy leégést mutatta fel, frankón megjutalmazzuk.
A jutalomjáték az, ami közel félmilló voksot hozott a J'obbiknak. Ezúton köszönjük meg O' de nélkülemmegállaz élet Viktornak.