Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kandiszno

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
kandiszno 2009.06.10 12:19:19
@azhótZiher: Na ez az! Bezzeg az ilyen seggnyaló kommenteket Árpi nem moderálja ki! Azért van más vélemény is, csak hát nem jelenhet meg. "elszámoltatást meg büntető ügyeket ígérnek a politikai ellenfeleknek". Nem a politikai ellenfeleiknek, hanem a köztörvényes bűnözőknek, egyébkén szerintem nagyon helyesen. Ja, hogy ez gyakran egybeesik a politikai ellenfelekkel, az nem a fidesz bűne!
w No pasaran 2009.06.09 17:50:00
EP-választás, III. rész - MSZP Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először a 100 emberből a Szonda szerint csak 18 mondta, hogy ránk fog szavazni. Tavaly nyáron, gyerekek! Egy évvel később nyertünk. Gyurcsány Ferenc, Ősz 27,1 Ez eddig reménytelien hangzik, a 18 százaléka majdnem…..
kandiszno 2009.06.09 23:40:48
@Tóta W. Árpád: Én csak annyit írtam, hogy az szdsz-es szemüvegedtől nem látsz az orrodig sem. Ez már zsidózás? Netán az vagy? (egyébként nem érdekel, ez legfeljebb neked fontos, nekem nem). Vagy más módon a lényegre tapintottam?
kandiszno 2009.06.09 23:49:08
@Tóta W. Árpád: Na végre! Azért ne húzd fel megad! Szerintem egész visszafogott voltam. Miért van sárgával kiemelve a nickem? Ez már valami megbélyegzés?
kandiszno 2009.06.10 00:05:48
@Tóta W. Árpád: Most tök komolyan! Te valóban abszolút pártatlannak tartod magad? Odamondogatsz mindenkinek,és megpróbálod elhitetni, hogy ugyanolyan mércével mérsz mindenkit. De nem tudod letagadni, hogy merre is húz a szíved. Ha a komcsiknak vagy az szdsz-nek szólsz oda, mindig van benne egy kis menekülőútvonal, hogy de a másik oldal sem különb, stb. A jobboldal szapulásából meg csak úgy süt az Orbán-gyűlölet önmagában, zsigerből.Próbálod fenntartani a látszatot, de hidd el nem megy. Nincs is ezzel baj különösebben, csak akkor vállald fel, ki vagy valójában, és mi a véleményed. Az írásaid stílusa pedig sokszor kifejezetten élvezetes (a mostani kicsit kevésbé), de gyakran az az érzésem, hogy utólag mondod meg a frankót. Amikor a ballib teljes gőzzel a szakadék felé kormányozta az országot, te még mindig bőszen orbánoztál. Most pedig itt vagyunk a szakadékban, és lám te megmondtad. Pedig nem. Utólag meg mindenki okos. Hát csak ennyi, és légyszíves ne moderáld ki! Egyébként nem akartalak megbántani.