Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csicsi83

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
 Egyik se, mondja mindenki.Kedves Szakítós! Az én történetem a szakításból nem értő lányokról fog szólni. Pontosabban egyről, bár lehet, hogy én sem a legmegfelelőbb mód adtam tudtára a tényt… de hát csupán nem akartam megbántani. Az egész úgy kezdődött, hogy…..
Voltak egyéb problémák is, például, hogy állandóan ivott.A kép innenSziasztok!Gimnazista koromban halálosan szerelmes lettem egy fiúba, akinek sajnos volt barátnője, így nem történhetett semmi köztünk akkoriban, de ennek ellenére túlságosan közvetlen volt velem, így nem…..
Csicsi83 2009.11.03 11:28:45
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
Csicsi83 2009.10.08 14:20:45
@Répa Rómeó: Micsoda igazság!:) Ha nem szeretnénk, te se lennél :)
Csicsi83 2009.10.08 14:12:03
@FlybyWire: Ha komoly kapcsolatot keresel, és netalántán rád talál a nagy Ő (vagy fordítva) akkor elfelejtesz mindenféle taktikát... Ott minden jön magától, nem kellenek taktikák.
Ha már itt tartunk jelentkezzen az a csaj aki bedőlt ennek a gizdának! Sztem csak csak kamuzik...
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Ismét egy húsz éves keveredik kalandokba, miközben az esküvőjére készül. A kép innen Egy pár hónapja olvasom a blogot,jó érzés szemezgetni a sok történet közül,eddig azonban nem találtam a sajátomhoz hasonló történetet és úgy döntöttem,megosztom mindenkivel,mert…..
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..